فونیکسبهتام

اختصاصی نمایشگاه شیکاگو ۲۰۱۵ (۱)

فورد GT با لباس نقره‌ای

عصرخودرو: این برای دومین‌باری بود که فورد از سوپرکار جدیدش رونمایی می‌کرد.

فورد GT با لباس نقره‌ای
نسخه قابل چاپ
جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۲:۵۳
  • فورد GT با لباس نقره‌ای
  • فورد GT با لباس نقره‌ای
  • فورد GT با لباس نقره‌ای
  • فورد GT با لباس نقره‌ای
  • فورد GT با لباس نقره‌ای
  • فورد GT با لباس نقره‌ای
  • فورد GT با لباس نقره‌ای
  • فورد GT با لباس نقره‌ای
  • فورد GT با لباس نقره‌ای

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» ، بعد از نمایشگاه دیترویت، فورد در نمایشگاه شیکاگو امسال نیز از دومین نسل GT برای دومین‌بار رونمایی کرد. البته با این تفاوت که دیگر رنگ آبی اختصاصی Liquid Blue ندارد بلکه با لباسی نقره‌ای رنگ که دو خط خاکستری روی آن کشیده شده، خودنمایی می‌کند.

دومین نسل GT بر روی یک شاسی مونوکوکی فیبرکربنی ساخته شده و کیت بدنه آن هم که بصورت استاندارد دارد، از جنس کربنی است. همچنین رینگ های 20 اینچی آن نیز همانند اکثر سوپراسپرت‌های ایتالیایی با تایرهای Pilot Super Sport Cup 2 ساخت میشلین پوشانده شده‌اند.

GT در عقب یک انجین 3.5 لیتری EcoBoost V6 دارد که با کمک توربوهای دوقلو، قدرتش به بیش از 600 اسب‌بخار می‌رسد. طبق گفته فورد، این قدرت 600 اسبی که توسط گیربکس 7 سرعته اتومات به چرخ‌های عقب منتقل شده، را اگر نسبت به وزن خودرو (که تا به امروز اعلام نشده) مقایسه کنیم، می‌توان ادعا کرد که فورد GT به لحاظ نسبت قدرت به وزن، یکی از بهترین خودروهای جهان است.

خط تولید فورد GT از سال آینده میلادی بکار می‌افتد.

کرمان موتوراکستریم
پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
    پربازدیدترین های هفته
      دکه مطبوعات
      • خودرو امروز ۷۴۹
      • خودرو امروز ۷۴۸
      • خودرو امروز ۷۴۷
      • خودرو امروز ۷۴۶
      • خودرو امروز ۷۴۵
      • خودرو امروز ۷۴۴
      • خودرو امروز ۷۴۳
      • خودرو امروز ۷۴۲
      • خودرو امروز ۷۴۱
      آخرین بروزرسانی ۲ ماه پیش
      آرشیو