فونیکسبهتام

اشکودا بهترین ماه مه را تجربه کرد

عصر خودرو : روش جهانی شرکت اشکودا، خودروساز مستقر در جمهوری چک که زیرمجموعه فولکس‌واگن به‌شمار می‌رود، در ماه مه با افزایش ۵/ ۱ درصدی روبه‌رو شد و به ۹۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه رسید. به این ترتیب بهترین ماه مه در تاریخ ۱۲۰ ساله این شرکت رقم خورد.

اشکودا بهترین ماه مه را تجربه کرد
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، براساس اعلام اشکودا فروش این شرکت در اروپای غربی و مرکزی و در هند و چین با افزایش رو‌به‌رو شد. ورنر ایچهورن، عضو هیات‌مدیره اشکودا و مدیر فروش و بازاریابی این شرکت، می‌گوید:«مدل جدید اشکودا فابیا شروع خوبی داشت و ما قصد داریم در ماه ژوئن در بازارهای اروپا مدل جدید ساپرب را عرضه کنیم.» او همچنین گفت: «شرایط در بازار روسیه و مناطق اطراف آن همچنان بحرانی است.»

    فروش اشکودا در بازار چین با افزایش 8/ 1 درصدی روبه‌رو شد و به 23 هزار 600 دستگاه رسید. مدل اکتاویا عملکرد خوبی داشت و فروش این مدل در چین 4/ 69 درصد افزایش یافت.

     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۹
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        آخرین بروزرسانی ۲ ماه پیش
        آرشیو