عصر خودرو : فورد موتور تولید خودروهای کوچک فوکوس و مدل هیبریدی سی مکس را در سال ۲۰۱۸ از کارخانه مونتاژ میشیگان در نزدیکی دیترویت منتقل میکند.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، اعلام این خبر آینده کارخانه میشیگان را که یکی از بزرگترین کارخانههای آمریکایی فورد است در سایه تردید فرو برد بویژه که تا چند روز آینده مذاکرات دستمزد میان مدیران این شرکت و رهبران اتحادیه یونایتد اتو ورکرز برای یک توافق جدید آغاز میشود و انتظار میرود این اتحادیه خواستار افزایش دستمزد شود و با پیشنهاد این شرکت برای کاهش هزینههای بهداشت و درمان مخالفت کند.
فورد اعلام نکرد نسل جدید فوکس و سی مکس برای بازار آمریکا را در کجا تولید خواهد کرد اما حدود سه ماه قبل این شرکت اعلام کرد 2.5 میلیارد دلار در کارخانههای موتور و گیربکس در مکزیک هزینه خواهد کرد.
این خودروساز آمریکایی کارخانههای مونتاژی در مکزیک دارد که سدان فوژن و خودروهای کوچک فیستا را تولید میکنند. این شرکت و اتحادیه یونایتد اتو ورکرز درباره گزارشهای مربوط به تولید خودرو در خارج از آمریکا اظهارنظر نکردند.
اما سخنگوی فورد اظهار کرد که این شرکت باید تصمیماتی درباره تولید بگیرد که امکان دهد رقابت پذیر بماند از این رو مدلهای جدید را برای تولید در میشیگان مورد بررسی قرار داده و پیرامون این موضوع با اتحادیه کارگران مذاکره خواهد کرد.
فورد مانند جنرال موتورز و فیات کرایسلر اتوموبیل از سوی دولت آمریکا برای ساخت خودروهایی با آلایندگی اندک در کارخانههای آمریکایی خود تحت پشتیبانی قرار گرفته است.
کارخانه میشیگان یکی از 13 کارخانه فورد است که از وام 5.9 میلیارد دلاری وزارت انرژی آمریکا در سال 2009 بهره مند شد. فورد 1.8 میلیارد دلار از این وام را که با هدف طراحی خودروهایی با مصرف سوخت بهینه داده شد، بازپرداخت کرده است.
فروش فوکوس در نیمه اول سال جاری میلادی سه درصد و فروش سی مکس 17 درصد کاهش داشت. فروش خودروهای کوچکی که با برق یا بنزین کار میکنند، در چند ماه گذشته با کاهش قیمت نفت که بنزین را ارزان کرده، لطمه دیده است.
فورد در آوریل اعلام کرده بود که تغییراتی در برنامه تولید کارخانه میشیگان خواهد داد و 700 کارگر را اخراج میکند.
جنرال موتورز هم اعلام کرده است 260 کارگر کارخانه اوریون را اخراج و تولید در این کارخانه را که مدل شورولت سونیک را میسازد، کاهش میدهد. فروش این خودروی ساب کامپکت در آمریکا تا ژوئن 27 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرد.