فونیکسبهتام

تندر ۹۰، وانت شد

عصر خودرو : معاون فروش و بازاریابی گروه صنعتی ایران خودرو از عرضه وانت تندر ۹۰ در آینده نزدیک خبر داد.

تندر ۹۰، وانت شد
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۰۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، مصطفی خان‌کرمی  اظهار کرد: تولید خودروی وانتتندر 90 آغاز شده است.

    وی با بیان اینکه گیربکس وانتتندر 90 با توجه به نوع کاربری آن و متناسب با جاده‌های کشور تقویت شده است، خاطرنشان کرد: این خودرو با همکاری مشترک ایران خودرو و شرکت رنو تولید شده است.

    معاون فروش و بازاریابی گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: گنجایش بار وانتتندر 90 معادل 800 کیلوگرم بار بوده و موتور آن 16 سوپاپ و دارای استاندارد آلایندگی یورو 4 است.

    وی افزود: مصرف سوخت وانتتندر 90 در سیکل ترکیبی 7.5 لیتر در هر صد کیلومتر بوده و حداکثر سرعت آن نیز 170 کیلومتر در ساعت است.

    خان‌کرمی با بیان اینکه پیش‌فروش خودروی وانتتندر 90 آغاز شده است، تصریح کرد: عرضه اولین محصولات این خودرو از مهر ماه سال جاری آغاز خواهد شد.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۹
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        آخرین بروزرسانی ۲ ماه پیش
        آرشیو