فونیکسبهتام

جهش سود ولوو

عصر خودرو: پس از آن که افزایش تقاضا از طرف اروپا موجب شد سود ولوو در نیمه نخست امسال ۷۱ درصد جهش کند، این گروه خودروساز با وجود کاهش فروش در بازار چین، هدف فروش خود را برای کل سال‌جاری تغییر نداد.

جهش سود ولوو
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، در ماه‌های اخیر نگرانی در مورد کندی رشد اقتصادی چین و آشفتگی بازار سهام بر چشم‌انداز این کشور سایه افکنده و به فروش خودرو لطمه زده است.

    با این وجود هاکان ساموئلسون، مدیر ارشد شرکت ولوو گفت این خودروساز پیش‌بینی می‌کند در سال‌جاری به فروش 500 هزار دستگاه دست خواهد یافت؛ زیرا رشد تقاضا از طرف اروپا و آمریکا کاهش فروش در چین را جبران خواهد کرد.

    شرکت ولوو که توسط شرکت چینی جیلی خریداری شده است، اعلام کرد سود عملیاتی این شرکت در نیمه نخست امسال به یک‌هزار و 660 میلیون کرون سوئد (66/ 194 میلیون دلار) افزایش یافته است. سود عملیاتی این شرکت در سال گذشته 968 میلیون کرون بود.

     

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۹
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        آخرین بروزرسانی ۲ ماه پیش
        آرشیو