فونیکسریمکسبهتام

علت علاقه فولکس واگن و اشکودا برای ورود به ایران

عصر خودرو : برندهای گروه خودروسازی فولکس واگن با افت بازار چین، در تلاش برای بهره برداری از بازارهای جدید برآمده اند و به همین علت منتظر برداشته شدن تحریم‌های ایران برای ورود به این کشور هستند.

علت علاقه فولکس واگن و اشکودا برای ورود به ایران
نسخه قابل چاپ
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، پایگاه اینترنتی اتو ویک در گزارشی نوشت: انتظار می‌رود سرمایه گذاری غربی در ایران در بهار سال 2016 با آغاز روند برداشته شدن تحریم‌های ایران که مانع همکاری‌های تجاری و اقتصادی اروپایی‌ها با این کشور شده است، آغاز شود. برداشته شدن تحریم‌ها صنعت خودرو ایران و روند توسعه آن را که در سال‌های اخیر با مانع تحریم‌ها مواجه بود، متحول خواهد کرد. مهمتر از آن این نکته است که گشایش بازار ایران به روی خودروسازان خارجی، مشکلات به وجود آمده در بازارهای چین و آمریکای جنوبی که فولکس واگن در ماه‌های اخیر با آن روبرو شده را برطرف خواهد کرد.

    هانس جیکوب نوسر، مدیر تحقیقات و توسعه برند فولکس واگن در حاشیه نمایشگاه بین المللی خودرو فرانکفورت به رویترز گفت: هنوز زود است درباره محصولی که می‌توانیم از آن برای ورود به بازار ایران استفاده کنیم، صحبت کنیم اما مسلما پتانسیلی را برای حضور در این کشور می‌بینیم.

    وی در ادامه با اشاره به اینکه ایران بازار بسیار جالبی با فرصت‌های عالی است، افزود: گروه فولکس واگن بررسی و تحلیل این بازار را تا پایان سال 2015 به پایان خواهد رساند.

    اشکودا که برند جمهوری چک فولکس واگن است هم به بازار ایران چشم دوخته است. فرانک ولش، مدیر مدیر تحقیقات و توسعه اشکودا در نمایشگاه فرانفکورت به رویترز گفت: اگر شرایط مساعد باشد، ایران بازاری خوبی برای این خودروساز خواهد بود.

    فولکس واگن نخستین خودروساز خارجی بود که در سال 1984 وارد بازار چین شد و با سایک موتور یک جوینت ونچر تشکیل داد و تولید شماری از مدل‌هایش مانند سدان سانتانا را آغاز کرد. اسکودا هم در چین حضور دارد و گروه فولکس واگن در آمریکای جنوبی یکی از خودروسازان پیشگامی به شمار می‌رود که کارخانه‌هایی را برای تولید داخلی و مناسب با تقاضای بازار این منطقه اداره می‌کند.

    ایران به نوبه خود تحت تاثیر عوامل متعدد، بازار نسبتا محدودی برای خودروهای سواری دارد و تنها خودروهای غربی که در این کشور تولید می‌شوند مدل‌های قدیمی‌تر پژو و رنو هستند که تحت برند ایران خودرو فروخته می‌شوند.

    تحلیلگران بازار خودرو به وجود جمعیت جوان و تحصیلکرده ایران به عنوان یکی از نقاط قوت این بازار اشاره کرده اند.

    اگر فولکس واگن و اشکودا در آینده نزدیک وارد ایران شوند، باید دید چه مدل‌هایی را عرضه خواهند کرد.

    نمایندگان فولکس واگن و دایملر درهیات بلندپایه اقتصادی آلمان که به سرپرستی معاون صدراعظم این کشور حدود دو ماه قبل به ایران سفر کرد حضور داشتند و مذاکراتی را با مسئولان صنعتی کشور انجام دادند. گذشته از آلمانی‌ها و فرانسوی‌ها، خودروسازان آمریکایی نیز علاقه‌ای به واگذار کردن بازار ایران به رقبای خود ندارند به‌گونه‌ای که در ماه‌های اخیر با ارسال پیام‌هایی علاقه خود را برای حضور در بازار ایران ابراز کرده‌اند.

    تحلیلگران موسسه آی اچ اس اتوموتیو پیش بینی کرده اند اگر تحریم‌های ایران برداشته شوند، بازار خودرو این کشور ممکن است حدود 10 درصد در سال‌های 2016 و 2017 رشد کند و مجموع فروش آن در بلندمدت به طور متوسط به 1.7 میلیون دستگاه برسد.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم