فونیکسبهتام

مرسدس-بنز تبلیغات کلاس E را متوقف کرد

به گزارش عصر خودرو: مرسدس-بنز تبلیغات یکی از مدلهای کلاس E خود را به دلیل انتقادات نشریه کانسیومرریپورت متوقف کرد.

مرسدس-بنز تبلیغات کلاس E را متوقف کرد
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۸:۰۰
  • مرسدس-بنز تبلیغات کلاس E را متوقف کرد
  • مرسدس-بنز تبلیغات کلاس E را متوقف کرد

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از لفتلین نیوز، بخش ایمنی این نشریه از کمیسیون بازرگانی فدرال آمریکا خواست که درباره این آگهی که فن آوری خودران این شرکت را تبلیغ می‌کرد، تحقیق کند. این گروه اعلام کرد که این تبلیغ میتواند باعث گمراهی خریدار و ایجاد این تصور شود که مرسدس کلاس E یک خودروی خودران است، در حالیکه اینطور نیست.

گوینده حاضر در این تبلیغ در حالیکه تصاویر خودروی لوکس آینده نگرانه مرسدس-بنز پخش می‌شود، این سوال را می پرسد که "آیا جهان واقعا برای خودرویی که بتواند خودران باشد، آماده است؟ "

هنگامیکه دوربین به سمت تصاویر مرسدس کلاس E می‌چرخد، صدای موجود در تصویر می‌گوید: آماده یا نه، آینده همین جا است.

با توجه به اینکه مصرف کنندگان ممکن است قابلیت رانندگی خودکار کانسپت F015 را با سیستم های کمک راننده مرسدس کلاس E اشتباه بگیرند، مرسدس-بنز تصمیم گرفته که این تبلیغ را کنار بگذارد.

مرسدس-بنز کلاس E جدید قابلیتها و پیشرفتهایی دارد که گفته بلوکهای سازنده افزایش سطح خودران بودن خودروهای این شرکت خواهد بود.

برچسب ها
کرمان موتوراکستریم
پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
    پربازدیدترین های هفته
      دکه مطبوعات
      • خودرو امروز ۷۴۹
      • خودرو امروز ۷۴۸
      • خودرو امروز ۷۴۷
      • خودرو امروز ۷۴۶
      • خودرو امروز ۷۴۵
      • خودرو امروز ۷۴۴
      • خودرو امروز ۷۴۳
      • خودرو امروز ۷۴۲
      • خودرو امروز ۷۴۱
      آخرین بروزرسانی ۲ ماه پیش
      آرشیو