در نمایشگاه نیویورک معرفی می‌شود

مونوگراف QX۸۰ اینفینیتی، رقیب جدیدی برای رنج‌روور

در حالیکه شمارش معکوس برای افتتاح نمایشگاه شماره یک آمریکای شمالی آغاز شده، اینفینیتی شرکت لوکس‌ساز نیسان جزئیاتی را در خصوص مدل مفهومی مونوگراف QX۸۰ منتشر کرده است.

به گزارش  پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از عصرایران، مدل مفهومی جدید در اصل پیش‌نمایشی از نسل جدید و گل سرسبد شاسی‌بلندهای آینده این شرکت است و تمام ویژگی‌های زبان طراحی این کمپانی را داراست.
مونوگراف QX۸۰ اینفینیتی، رقیب جدیدی برای رنج‌روور

مدیر شرکت اینفینیتی در خصوص مدل مفهومی جدید شرکتش گفت: مدل مونوگراف QX۸۰ نتیجه بررسی و مطالعه دقیق کارشناسان این شرکت و ارائه زبان جدیدی در طراحی خارجی است. این خودرو مفهوم تجملات را به نمایش گذاشته و یکی از محصولات اینفینیتی برای ورود برای شاسی‌بلندهای لوکس محسوب می‌شود.

جلو پنجره این خودرو کاملا تغییر کرده و دو برابر نمونه‌های قبلی این شرکت به شمار می‌آید. ستون D در خودرو نیز تغییر ظاهر داده و با ترکیبی جدید در ساختار خودرو به کار رفته است.

در نمای جلو شاهد تغییر جایگاه چراغ‌های LED هستیم. این چراغ‌ها بالاتر آمده و کشیدگی آنها تا نزدیکی‌های گلگیر نیز می‌آید. روی خودرو نیز قوس و برجستگی‌های بیشتری می‌بینیم. خودرو بسیار قوی و مستحکم به نظر می‌رسد و با نگاه اول اصالت خود از شرکت نیسان را به یاد شما خواهد آورد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.