برخورد شدید ۲ خودروی سواری در بزرگراه آزادگان

برخورد شدید پژو ۲۰۶ و پیکان وانت در بزرگراه آزادگان، خسارت جانی نداشت.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان؛ هنگامی که رانندگان خودروهای عبوری برخورد شدید ۲ دستگاه خودرو را در بزرگراه دیدند با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته و این حادثه را اطلاع رسانی کردند، ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی تهران بی درنگ نیروهای عملیاتی ایستگاه ۱۰۴ را ساعت ۱۹:۰۸ شب گذشته به بزرگراه آزادگان(مسیر جنوب به شمال)، نرسیده به بزرگراه فتح رهسپار کرد.

امیرعباس سرافرازی رئیس ایستگاه ۱۰۴ آتش نشانی در این باره گفت: یک دستگاه خودرو سواری پژو ۲۰۶ با سه نفر سرنشین و یک دستگاه خودرو پیکان وانت با یک نفر سرنشین در حال حرکت بودند که ناگهان به شدت با یکدیگر برخورد کردند و براثر شدت این حادثه خودرو سواری با جدول کنار بزرگراه برخورد کرده و به حالت نیمه واژگون قرار گرفته بود.

وی با اشاره به اینکه براثر این حادثه خودرو سواری دچار نشتی شدید بنزین شده بود، بیان کرد: خوشبختانه سرنشینان خودرو سواری قبل از رسیدن آتش نشان‌ها از خودرو خارج شده بودند و نیروهای عملیاتی به سرعت پس از قرار دادن علائم هشدار دهنده و قطع جریان برق هر ۲ خودرو به منظور ایمن سازی محل حادثه، نشت بنزین از خودرو سواری را رفع کردند.

رئیس ایستگاه گفت: علت بروز این حادثه از سوی کارشناسان پلیس راهور اعلام می‌شود و آتش نشان‌ها پس از تحویل محل حادثه به عوامل راهور، به مأموریت خود پایان دادند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.