مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر اردبیل اعلام کرد؛

امدادرسانی به ۴۴۳ حادثه دیده در جاده‌های اردبیل

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل از امدادرسانی به ۴۴۳ حادثه دیده در جاده‌های استان از ابتدای سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار»به نقل از مهر ،بهرام غیبی تصریح کرد: در پنج ماهه نخست سال جاری ۱۴۱ حادثه جاده‌ای و کوهستان به هلال‌احمر استان انعکاس یافته که از این تعداد ۱۲۷ حادثه جاده‌ای است.

وی افزود: در حوادث جاده‌ای ۴۴۳ نفر حادثه دیده داشتیم که از این تعداد به ۱۴۰ نفر امدادرسانی شده است؛ بطوریکه ۸۶ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۵۴ نفر نیز به صورت سرپایی درمان شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان به اعزام ۱۳۴ تیم امداد و نجات در حوادث جاده‌ای اشاره کرد و افزود: تیم‌های امداد و نجات در این مدت از ۱۰۷ دستگاه آمبولانس و ۲۷ دستگاه خودرو ست نجات برای امدادرسانی استفاده کردند.

وی با بیان اینکه از ۲۷ دستگاه خودرو ست نجات، ۲۳ مورد در عملیات رهاسازی استفاده شده است، تصریح کرد: در طول عملیات امداد و نجات جاده‌ای ۴۰۴ امدادگر در عملیات مشارکت داشتند.

غیبی با اشاره به حضور مداوم نیروهای امدادی در جاده‌های اردبیل اضافه کرد: زمان حضور نیروهای امدادی در جاده‌های استان مطابق با استانداردها است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان تأکید کرد: در طول تعطیلات تابستانی نیز نیروهای امدادی در پایگاه‌های جاده‌ای مستقر بوده و آماده خدمت‌رسانی هستند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.