ارتش شرکت لیزینگی خودرو ندارد

ارتش‌جمهوری اسلامی ایران شرکت لیزینگی خودرو ندارد و شرکت های لیزینگ خودرو که به نام ارتش فعالیت می‌کنند هیچ‌گونه مجوز و یا موافقتی از سوی ارتش دریافت نکرده‌اند.

ارتش شرکت لیزینگی خودرو ندارد

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از خبرآنلاین ،در پی تماس جمعی از کارکنان و مردم و در خواست متقاضیان خرید از شرکت‌های لیزینگی خودرویی با فرماندهان و دفاتر ارتباطات مردمی یکان های ارتش مبنی بر ثبت ‌نام در شرکت‌های مذکور، روابط‌ عمومی ارتش اعلام کرد: ارتش‌جمهوری اسلامی ایران شرکت لیزینگی خودرو ندارد و شرکت های لیزینگ خودرو که به نام ارتش فعالیت می‌کنند هیچ‌گونه مجوز و یا موافقتی از سوی ارتش دریافت نکرده‌اند.

روابط ‌عمومی ارتش همچنین خاطرنشان کرد: ارتش هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال ثبت‌نام در شرکت‌های لیزینگ خودرو نداشته و هرگونه مسئولیت مستقیما متوجه افراد ثبت‌نام کننده خواهد‌بود.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.