راهداران شهرستان ماهنشان به داد خودروهای در راه مانده رسیدند

خودروهای در راه مانده با تلاش راهداران شهرستان ماهنشان و انجام عملیات نمک پاشی و برف روبی از میان برف، کولاک مقطعی و یخبندان نجات یافتند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، یکی از رانندگان خودروهای در راه مانده گفت: از حوالی ساعت سه ظهر دوشنبه بیش از ۵۰ خودرو در سه راهی معدن به تکاب در مسیر ارتباطی زنجان – تخت سلیمان گرفتار آمده بودند.
علی.ع، دوشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بسیاری از خودروها که فاقد زنجیر چرخ بودند از حرکت باز ایستادند و باعث شدند تا تردد در این مسیر غیرممکن شود.
وی اظهار کرد: قیچی کردن یک دستگاه تریلر کفی و برخورد ۲ دستگاه کامیون نیز، جاده را قفل کرده بود و رانندگان و مسافران عبوری از این مسیر تا بازگشایی مسیر از سوی راهداران، چاره ای جز صبر و تحمل سرما نداشتند و در واقع این مسیر ارتباطی حوالی ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه شب بازگشایی شد هرچند که تردد خودروها به سختی و کندی انجام می شد.
رئیس پلیس راه فرماندهی استان زنجان نیز گفت: کولاک مقطعی و یخ زدگی سطح جاده، تردد خودروهای بدون زنجیر چرخ در این مسیر را غیرممکن کرده بود که با تلاش راهداران این مشکل برطرف شد.
سرهنگ علی اصغر شیرمحمدی افزود: برخورد ۲ دستگاه کامیون نیز مشکل تردد را دوچندان کرده بود که با تلاش چند ساعته راهداران، بالاخره این مسیر ۱۵۰ متری بازگشایی شد.
وی اظهارکرد: هنگام وقوع کولاک های مقطعی، نمک پاشی چاره ساز نمی شود و نیاز به انجام عملیات برف روبی می شود و این نیز با توجه به وجود خودروهای در راه مانده در مسیر، کاری سخت و زمانبر است.
شیرمحمدی افزود: بسیاری از رانندگان خودروهای درراه مانده فاقد زنجیر چرخ بودند و این باعث شده بود تا تردد در این مسیر برفی و یخی غیرممکن شود که اگر راهداران نبودند بازگشایی جاده نیز غیرممکن می شد.
وی همراه داشتن زنجیر چرخ از سوی رانندگان در فصل زمستان را الزامی دانست و از رانندگان خواست در زمان بارش برف از سفرهای غیرضروری به جد اجتناب ورزند و خطرات جاده را بر جان نخرند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.