به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از ایرنا ‘محسن جوان’در جشن صادرات ۱۱۱ هزارمین خودرو سایپا بیان کرد علی رغم اینکه جوایز صادراتی در قانون برای خودروسازان در نظر گرفته شده اما تاکنون چنین قانونی در مورد آنان اعمال نشده و برای تشویق صادرکنندگان باید در این روند تجدید نظر شده و از کشورهای موفق در زمینه صادرات مانند چین،ترکیه و غیره در پرداخت مشوق های صادراتی الگوبرداری شود.
وی افزود:شرکت سایپا با ایجاد بحث صادرات به صورت قطعات منفصله و استفاده از پیمان های منطقه ای باعث پایداری صادرات خود و منجر به راه اندازی خطوط تولید در ونزوئلا،سوریه ،عراق و سودان شد.
وی خاطرنشان کرد بحث انطباق با استانداردهای بین المللی در حوزه صادرات در سال ۸۹ این شرکت نسبت به سال ۸۸رشد چهار برابری داشته است.
وی تصریح کرد در حال حاضر استراتژی های کلان سایپا در رابطه با بازار هدف در سه مرحله پیش بینی شده که فاز اول استراتژی تمرکز شامل مناطق خاورمیانه ،شمال آفریقا و کشورهای آسیای میانه و در فازهای بعدی وارد اروپای شرقی،آمریکای لاتین و غیره می شود.
جوان یادآور شد سایپا در نظر دارد تا از رقم ۷۰ هزار دستگاهی که برای صادرات در سال جاری پیش بینی شده تا انتهای برنامه پرواز ۹۵ این شرکت به تولید ۲۰۰ هزار دستگاه دست یابد.
معاون صادرات سایپا گفت:از دولت انتظار می رود برای گسترش صادرات خودرو اقدامات بیشتری از جمله مشارکت در هزینه های R&D ،ایجاد مزیت های صادراتی با توجه به تورم و ثبات نرخ ارز و تاسیس بانک های مشترک با شعب ایرانی در بازارهای هدف را انجام دهد.
وی تاکید کرد از سوی دیگر سرمایه گذاری جهت افزایش توان حمل و نقل جاده ای کشور باید بیش از پیش صورت گیرد زیرا در سال گذشته ما چهار برابر افزایش صادرات داشتیم که می توانست به پنج برابر افزایش یابد اما بدلیل پاسخگو نبودن ناوگان حمل و نقل ممکن نشد.
معاون صادرات سایپا:
جوایز صادراتی به خودرو سازان پرداخت نمی شود
: معاون صادرات سایپا اعلام کرد: با وجود اینکه جوایزصادراتی در قانون برای خودروسازان در نظر گرفته شده اما چیزی در این خصوص به آنان پرداخت نمی شود.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.