در پایان سال ۲۰۱۶

فولکس واگن دوباره بزرگترین خودروساز جهان شد

فولکس واگن یک سال بعد از رسوایی آلایندگی خودروهای دیزلی به هدف خود مبنی بر پس گرفتن عنوان پرفروش ترین خودروساز جهان از تویوتا نائل آمده است.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، خودروساز آلمانی سال گذشته موفق شد ۱۰ میلیون و ۳۱۰ هزار دستگاه خودرو بفروشد که کمی بیشتر از فروش ۱۰ میلیون و ۱۷۵ هزار دستگاهی تویوتا است.

جنرال موتورز هنوز آمار فروش خود را در سال گذشته میلادی اعلام نکرده است اما سخنگوی این شرکت به آسوشیتدپرس گفت این آمار احتمالا به ۱۰.۳ میلیون دستگاه نمی‌رسد.

علائم این تغییر در ماه آوریل و زمانی که تویوتا کاهش ۲.۳ درصدی در میزان فروش خود در سه ماهه اول ۲۰۱۶ را اعلام کرد، مشخص شد. کاهش فروش تویوتا در آن زمان به انفجار در یک کارخانه فولاد تامین کننده قطعات تویوتا نسبت داده شد. در همین بازه زمانی فروش فولکس ۰.۸ درصد رشد داشت که به دلیل افزایش فروش این شرکت در چین و فروش خوب در اروپا بود. 

بدشانسی های تویوتا در سه ماهه دوم نیز ادامه یافت و زمین لرزه کوماموتو تولید این شرکت را مختل کرد. تویوتا فروش خود را در اواخر ۲۰۱۶ بهبود بخشید ولی رشد فروش ۰.۲ درصدی این شرکت در برابر جهش ۳.۸ درصدی فولکس چاره ساز نبود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.