به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از موج بر اساس این گزارش برای این طرح مجموعاً با ۳۴ هزار و ۳۸۶ نفر از خریداران خودروهای مصاحبه انجام شده که پنج شاخص اصلی بدنه، مجموعه نیرومحرکه و سوخت رسانی، مجموعه تعلیق و انتقال قدرت، ایمنی و تهویه مطبوع و وسایل برقی در قالب ۲۸ خصوصیت مورد نظرسنجی قرار گرفته است.
در نهایت خودروی ام وی ام ۱۱۰ بین خودروهای زیر ۱۰ میلیون تومان با ۶۵۹ امتیاز و ۰.۷ درصد از سهم بازار خودروهای ارزان قیمت، رتبه اول جدول را به خود اختصاص داد.
بر اساس این گزارش خودروهای روآ، سایپا۱۱۱، سایپا ۱۳۱، سایپا ۱۳۲، سایپا ۱۴۱ و سایپا صبا در رده های بعدی این جدول قرار گرفتند و هر کدام به ترتیب ۶۱۵، ، ۶۱۱، ،۶۰۱ ،۶۰۰، ۵۹۹ و ۵۹۷ امتیاز را از آن خود کردند.
این در حالیست که سهم هر کدام از این خودروها در بازار گروه قیمتی خود به ترتیب ۵.۹، ۱۰.۳، ۳.۷، ۲۷.۶، ۳.۵ و ۴۸.۳ درصد می باشد، و به طور کلی خودروهای زیر ۱۰ میلیون تومان ۴۸.۸ درصد از بازار خودروی کشور را از آن خود کرده اند.
این گزارش می افزاید خودورهای بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان ۴۷.۵ درصد از بازار خودروی کشور را تصاجب کرده اند و در رده بندی کیفیت آنها توسط مشتریان، پژو ۲۰۶ SD و پژو ۲۰۷ هر کدام با ۷۳۶ و ۷۲۹ امتیاز در رده های اول و دوم جدول رده بندی قرار گرفته اند، پس از آن نیز تندر۹۰ شرکت پارس خودرو، تندر ۹۰ شرکت ایران خودرو و پژو ۲۰۶ با ۷۱۷، ۷۱۴ و ۷۰۶ امتیاز قرار گرفته اند.
این در حالیست که سهم هر یک از این خودروها در بازار گروه قیمتی خود به ترتیب ۱۱.۱، ۲.۱، ۵.۲، ۲.۹ و۱۶.۵درصد می باشد.
همچنین در گروه خودروهای بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان به ترتیب مگان ۱۶۰۰با ۷۵۸ امتیاز، ام وی ام ۳۳X با ۷۴۱ امتیاز، هیوندا ورنا و زانتیا با نیز با ۷۲۱ امتیاز توسط مشتریان برگزیده شده اند، این خودروها به ترتیب ۳۹.۴، ۳۴.۶، ۹.۶ و ۱۶.۴درصد از بازار خودروهای هم رده قیمتی خود را به دست آورده و به طور کلی ۰.۵ درصد از بازار خودرو کشور را از آن خود کرده اند.
بر اساس این گزارش خودورهای ام جی روور ۵۵۰ ، هیوندا I۲۰، مگان ۲۰۰۰، هیوندا آوانته و رونیز در گروه خودروهای بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان از نظر کیفی توانسته اند نظر مشتریان را به خود جلب کنند و هر کدام با ۷۹۸، ۷۶۶، ۷۶۴، ۷۴۰ و ۶۹۴ امتیاز در رده های اول تا پنجم قرار گرفته اند، این گروه از خودروها ۰.۷ درصد از بازار خودروی کشور و به ترتیب دو، چهار، ۵۷.۸، ۳۰.۷ و ۵.۵ درصد از سهم بازار خودروهای هم قیمت خود را در دست دارند.
در ادامه این جدول رده بندی خودروهای بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان نشان می دهد که ۱.۴ درصد از سهم بازار خودروی کشور از آن این خودروهاست، مشتریان در رده بندی کیفی آنها، کیا نیو سراتو، کیا سراتو کوپه، نیو مزدا ۳، کیا اپتیما، هیوندا I۳۰ ، نیسان ماکسیما و گرند ویتارا را به ترتیب با ۸۱۸، ۸۰۲، ۷۹۳، ۷۹۱، ۷۸۰، ۷۶۹ و ۷۵۳ امتیاز را برگزیدند، سهم این خودروها در بازار گروه خود به ترتیب ۶.۷، ۰.۹، ۳۲.۵، ۸.۲، ۱۰.۸، ۱۵.۷ و ۲۵.۲ درصد می باشد و به طور کلی این گروه ۱.۴ از کل بازار خودرو را تصاحب کرده است.
این در حالیست که پورشه کاین، هیوندا جنیسیس، نیسان مورانو و هیوندا آزرا نیز توسط مشتریان در رده اول تا چهارم با کیفیت ترین خودروهای بالای ۵۰ میلیون تومان قرار گرفته اند و هر کدام ۸۴۴، ۸۴۲، ۸۳۹ و ۸۳۶ امتیاز و ۰.۷، ۵.۶، ۲.۷ و ۱۸.۱ درصد از سهم بازار گروه خود را کسب کرده اند.
خودروهای بالای ۵۰ میلیون ۱.۱ از سهم خودروهای کشور را در دست دارند.
به طور کلی میانگین رضایتمندی مشتریان از کیفیت اولیه خودروهای سواری کشور در شش ماهه دوم سال گذشته ۶۴۱ امتیاز بوده است.
در بین خودروهای کمتر از ۱۰ میلیون تومان
\”ام وی ام ۱۱۰\” نظر مشتریان را به کیفیت خود جلب کرد
: نتایج تحقیق اندازه گیری رضایت مشتریان از کیفیت خودروهای سواری در شش ماهه دوم سال ۸۹ برای ششمین دوره متوالی انتشار یافت که در آن مجموعاً ۵۴ خودروی سواری از ۱۳ شرکت عرضه کننده خودرو در زمینه کیفیت مورد بررسی قرار گرفته اند.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.