افزایش ۱۵ درصدی نرخ اتوبوس و ۲۰ درصدی مترو در سال آینده

رییس کمیته عمران شورای شهر تهران از افزایش نرخ کرایه اتوبوس بخش خصوصی و شهرداری و همچنین نرخ بلیت مترو در کمیسیون حمل و نقل شورای شهر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران ، اقبال شاکری  با اشاره به جلسه کمیسیون حمل و نقل درخصوص تعیین نرخ کرایه وسایل حمل و نقل عمومی گفت: پس از رایزنی‌های انجام شده، اعضای کمیسیون افزایش ۱۵ درصدی نرخ کرایه اتوبوس‌های بخش خصوصی (تک‌کابین) را مورد تصویب قرار دادند.

وی با بیان اینکه اتوبوس‌های دوکابین (بی‌آرتی) متعلق به شهرداری است و کرایه آنها براساس میزان پیمایش محاسبه شده است ادامه داد: کرایه این اتوبوس‌ها تا ۱۰ کیلومتر ۳۰۰ تومان، ۱۰ تا ۱۵  کیلومتر ۴۰۰ تومان و بیش از ۱۵ کیلومتر پیمایش ۵۰۰ تومان تعیین شده است.

رییس کمیته عمران شورای شهر تهران در مورد افزایش نرخ مترو نیز گفت: بلیت مترو ۲۰ درصد افزایش خواهد داشت و نکته قابل تأمل در این نرخ‌های جدید آن است که از سال بعد و پس از تأیید فرمانداری  پول خرد حذف شده و اعداد به صورت رند در نظر گرفته شده‌اند.

شاکری افزود: این نرخ‌های تعیین شده در کمیسیون مصوب شده و باید برای بررسی و تایید نهایی به صحن علنی شورای شهر تهران برده شود تا به تصویب برسد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.