معاون برنامه‌ریزی وزارت راه :

۱۵ هزار کیلومتر پروژه راهی غیرفعال داریم

معاون برنامه‌ریزی مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی از غیرفعال بودن ۱۵هزار کیلومتر پروژه راهی در کشور خبر داد و گفت: هم‌اکنون ۲۱ هزار میلیارد تومان پروژه حمل و نقلی کشور فعال است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از  تسنیم، امیر امینی در نشست خبری اظهار کرد:‌ بحث مسکن اجتماعی و حمایتی در کنار ادامه طرح مسکن مهر بود که آنرا از دولت قبل داشتیم. همزمان با تکمیل و ساماندهی مسکن مهر تبین و طراحی مسکن حمایتی و اجتماعی را داشتیم.

وی با بیان این‌که رویکرد ما در این بخش تقویت نهادها بود تا به این ترتیب به شهرها برگردیم تا از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم، تصریح کرد: به عنوان مثال بتوانیم توسعه شهرهای جدید را داشته و سواحل مُکران را بر اساس پتانسیل‌های موجود توسعه دهیم.

وی با اشاره به این‌که سواحل مُکران اقتصاد نهفته است مانند نفت که باید آنرا از زیر زمین به روی زمین انتقال دهیم، افزود:بخش اعظم کار نهادسازی و استفاده از زیرساخت‌های موجود بود که توسط وزارت راه انجام شد. حالا باید سایر بخش ها در این رابطه پاسخگو باشند که خوشبختانه با گشایش در سیستم های مالی از جمله کمک هایی که به افزایش سرمایه بانکی صورت گرفت.

معاون برنامه ریزی وزیر راه  با یادآوری این‌که در ۱۸۰ شهر ۲۷۰ محله هدفگذاری شده که نیازمند سرمایه خیلی کم دولتی است اما در عین حال توسعه بزرگ اجتماعی را به وجود می‌آورد، گفت:‌ خوشبختانه وزارت راه در دو بخش جلب نظر دولت و نهادسازی مربوط به مسکن اجتماعی و حمایتی خوب عمل کرده است.

امینی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این‌که چه میزان از پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی فعال است، افزود: در حال حاضر حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان پروژه راهی بالای ۵۰ درصد فعال و حدود ۱۴۲ هزار میلیارد تومان پروژه با پیشرفت زیر ۵۰ درصد داریم.

وی تاکید کرد: در حوزه جاده‌ای نگذاشته‌ایم هیچکدام از پروژه‌های فعال راکد شود، در این راستا عصاره پیمانکاران را کشیده‌ایم.

وی با اشاره به این‌که فکر میکنم از ۳۰ هزار کیلومتر پروژه راهی ۱۵ هزار کیلومتر فعال نشده است، یادآور شد: دهه فجر ۱۱۰۰ پروژه راهی را بهره برداری رساندیم و تا پایان دولت ۱۲۰۰کیلومتر انواع پروژه راهی به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که پروژه‌های غیرفعال چه زمانی آغاز شده و چرا فعال نیستند، گفت: این پروژه‌ها در قالب بودجه سنواتی (سال‌های ۹۰ و ۹۱) آمده و چون باید اعتبار هم پیش بینی می‌شد و با اعتبارات ۱۰۰ میلیونی و ۲۰۰ میلیون تومانی امکان اجرا نداشت.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.