فعالیت ۱۷۰۰ تاکسی درون شهری ویژه نوروز در قم

معاون اجرایی سازمان تاکسیرانی شهرداری قم گفت: یک هزار و ۷۰۰ دستگاه خودروی تاکسی درون شهری و ون از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا پایان فروردین ماه به صورت ویژه به مسافران نوروزی خدمات ارائه می کنند.

فعالیت 1700 تاکسی درون شهری ویژه نوروز در قم

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از ایرنا، امیرعباس قاسمی با ارائه گزارشی از وضعیت فعالیت های دستگاه های خودروی تاکسی بی سیم، گردشی، خطوط و ون افزود: از این تعداد ۲۰۰ خودروی ون با خدمات رسانی، رفت و آمد مسافران نوروزی را تسهیل بخشیدند.
وی اضافه کرد: همچنین ۷۰۰ خودروی بی سیم توسط چهار شبکه به صورت ویژه و کشیک حمل و نقل مسافران را برعهده گرفتند.
وی با اشاره به استقرار تا کسی ها در نقاط مختلف استان قم گفت: برنامه ریزی شده است تا حجم بیشتر تاکسی ها در سه راه و چهار راه بازار، میدان مطهری، خیابان شبستان حرم حضرت معصومه(س)، میدان جانبازان، خیابان آستانه مقدس مستقر باشند.
معاون اجرایی سازمان تاکسیرانی شهرداری قم ادامه داد: در مبادی های وروی شهر از جمله میدان ۷۲ تن، سه راه خرمشهر، میدان ولی عصر(عج) و خروجی پردیسان ضمن حضور تاکسی ها، بنرهای اطلاع رسانی و مسیر یابی برای مسافران نوروزی نصب شده است.
وی به حمل و نقل زائران غیر ایرانی اشاره کرد و گفت: ۱۰۰ دستگاه خودرو ویژه این زائران از پایانه مسافربری به سمت شهر و سایر نقاط خدمت رسانی می کنند.
وی بیان داشت: همچنین در ایستگاه های راه آهن نیز تاکسی های بی سیم حضور دارند و اقدام به جابجایی مسافران نوروزی می کنند.
قاسمی به خدمت رسانی تاکسی ها در پنجشنبه آخرسال اشاره کرد و گفت: ۳۰۰ دستگاه تاکسی حمل و نقل مسافران را از میدان مطهری به سمت آرامستان بهشت معصومه(س) و از خیابان چهارمردان به سمت گلزار شهدا و در مسیر برگشت بر عهده گرفته بودند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین ۲۰۰ دستگاه تاکسی از خیابان آستانه مسافران را به سمت مسجد مقدس جمکران حمل و نقل می کنند.
وی با تاکید بر این که افزایش قیمتی در نرخ تاکسی ها اعمال نشده است گفت: تا پایان ۱۳فرودین ماه سال جاری تاکسی ها نمی توانند افزایش قیمتی داشته باشند و براساس قیمت سال ۹۵ خدمات ارائه می کنند از این رو سامانه ۱۳۷ و ۳۶۶۲۸۸۰۰ شماره واحدهای بازرسی و کنترل است که آماده دریافت پیشنهادها و انتقادهای مسافران نوروزی و شهروندان قمی از ساعت هفت صبح الی ۲۲ شب می باشد.
وی ادامه داد: همچنین ۲ خودروی گشت با همراهی ۱۰ بازرس در مکان های مختلف شهر قم فعال هستند تا ضمن رسیدگی به وضعیت تاکسی ها نسبت به امور هدایت مسافران نوروزی اقدام کنند همچنین بازرس های ۱۱ شرکت حمل و نقل تاکسی در قم نیز فعال هستند.
به گفته معاون اجرایی سازمان تاکسیرانی شهرداری قم ، در مجموع پنج هزار تاکسی در استان قم وجود دارد که از این تعداد ۹۰۰ دستگاه بی سیم، ۲ هزار تاکسی خطوط در ۶۵ خط، ۲۴۰ دستگاه ون، ۲ هزار و ۱۰۰ دستگاه تاکسی گردشگری و همچنین خطوط تاکسی روستایی است.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.