معرفی شاسی‌بلند جنسیس در نیویورک

تا ساعاتی دیگر برند خودروسازی جنسیس با یک مدل مفهومی از شاسی‌بلندهایش در مرکز توجهات قرار خواهد گرفت و جنجالی ظاهر خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از عصر ایران  ، این شاسی‌‌بلند به شکل رسمی در روز رسانه‌ای نمایشگاه نیویورک معرفی خواهد شد و پس از آن در مرکز کنوانسیون جاکوب جاویتس منهتن در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

در حال حاضر و قبل از نمایش رسمی این خودرو قضاوت در خصوص آن بسیار سخت است، اما براساس شنیده‌های این شاسی‌بلند در سایز سانتافه ارائه خواهد شد و از پلت‌فرم‌های جنسیس کوپه G۸۰ و G۹۰ برای آن استفاده خواهد شد.
 

انتظار می‌رود شاسی‌بلند جنسیس در سال ۲۰۱۹ وارد بازار کره جنوبی شده و یک سال بعد راه خود را در اروپا و آمریکا پیدا کند. به احتمال زیاد خودرو به صورت محرک چهار چرخ و با متورهای توربوشارژ دیزلی و بنزینی ارائه خواهد شد.

مدل‌های جنسیس تا سال ۲۰۲۰ در یک مجموعه شامل سه سدان، دو شاسی‌بلند یا کراس‌اوور و یک کوپه کامل خواهند شد. نیویورک ۲۰۱۷ محل تولد اولین شاسی‌بلند این برند محسوب می‌شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.