در سال گذشته رخ داد:

رشد ۷ درصدی تعداد متوفی بر اثر تصادف در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری از رشد هفت درصدی تعداد متوفی بر اثر سانحه تصادف در استان طی سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا ، منوچهر سلمان‌زاده  با اشاره به رشد هفت درصدی تعداد متوفی بر اثر سانحه تصادف در استان طی سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴، اظهار کرد: سال گذشته بر اثر وقوع تصادف در راه‌های استان، ۱۸۴ نفر جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۱۶۲ نفر به دلیل تصادفات برون شهری و مابقی به دلیل تصادفات در راه‌های روستایی بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان در ادامه افزود: از این تعداد متوفی، ۱۰۶ نفر سر صحنه حادثه جان خود را از دست دادند.

وی تعداد تصادفات فوتی و جرحی در سال گذشته را به ترتیب۱۵۳ و ۵۷۹ فقره گزارش کرد و گفت: تعداد این  تصادفات نسبت به سال ۹۴ به ترتیب  ۸.۵ و ۱۱.۱۳ درصد افزایش داشته است.

سلمان‌زاده تصریح کرد: تعداد تصادفات خسارتی و مجروحین نیز در سال ۹۵ به ترتیب، ۴۱۰ و ۸۴۹ بوده است که تعداد تصادفات خسارتی نسبت به سال ۹۴، ۱۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی در پایان تعداد راه‌های تحت حوزه استحفاظی، پایگاه اورژانس جاده ای، پایگاه هلال احمر، پاسگاه پلیس راه و راهدارخانه‌های استان را به ترتیب ۳۷۳۲، ۲۷، ۹، پنج و ۲۵ مورد گزارش کرد.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.