رعایت نکردن حق تقدم توسط کامیون ۲ کشته بر جای گذاشت

رعایت نکردن حق تقدم توسط یک دستگاه کامیون در محور رشت به انزلی، دو کشته و سه مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا ، رئیس پلیس راه گیلان در تشریح این خبر گفت: در پی برخورد یک دستگاه کامیون هوو با یک دستگاه سواری پراید در محور رشت، دو تن کشته و سه نفر مصدوم شدند. 

سرهنگ حسین محمدپور با بیان اینکه در پی این تصادف، دو سرنشین ۶۳ و ۵۲ ساله پراید جانشان را از دست دادند، تصریح کرد: سه سرنشین پراید نیز به شدت مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند. 

وی توجهی راننده کامیون به جلو را علت اصلی وقوع این حادثه دانست و افزود:‌ این امر به ویژه در خودروهایی که از سیستم ایمنی ضعیف‌تری برخوردارند، می‌تواند بسیار خطرناک‌تر باشد و احتمال وقوع حادثه را نیز افزایش دهد. 

سرهنگ محمدپور با تاکید بر اینکه رعایت حق تقدم و رانندگی با سرعت‌های مطمئنه و مجاز برای تمامی خودروهای سبک و سنگین نه تنها امری ضروری بلکه یک التزام قانونی است، خاطرنشان کرد:‌ رعایت قوانین می‌تواند تا حد زیادی احتمال وقوع برخوردهای شدید و از دست رفتن کنترل وسیله نقلیه را کاهش دهد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.