در حاشیه تست کاپرا ۲

مکسوس بهمن، ارابه خبرنگاران

:تست کاپرا ۲ بهمن موتور در شهر طالقان انجام شد و از این رو برای تردد خبرنگاران تا این شهر شرکت بهمن دیزل یک دستگاه مکسوس V۸۰ را به تیم خبرنگاران اختصاص داد تا ضمن تست خودرو کاپرا ۲ شرایط بررسی مختصر این ون VIP برای خبرنگاران فراهم باشد.

در حاشیه تست کاپرا ۲

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، مکسوس V۸۰ توان حمل ۱۶ سرنشین (به همراه راننده) را در راحت ترین حالت ممکن دارد و از پیشرانه ۴ سیلندر توربودیزلی ۲.۵ لیتری ساخت ایتالیا به قدرت ۱۳۵ اسب بخار بهره می برد که تنها ۹ لیتر در هر صد کیلومتر گازوئیل مصرف می کند. ترمزها در هر دو محور از نوع دیسکی مجهیز به سیستم ABS، EBD و BAS است که در کنار کمربند ایمنی به ازا هر سرنشین، سیستم ضد سرقت ایموبلایزر،  ۴ ستاره ایمنی از CNCAP و سیستم تهویه مطبوع مجزا برای سرنشینان جلو و عقب تنها بخشی از ویژگی های ایمنی و رفاهی خود را به نمایش می گذارد.

مکسوس V۸۰ خلا میان ون های ساده درون شهری و مینی بوس ها به خوبی پر کرده و می تواند به عنوان خودرو های ترابری لوکس و کلاس VIP در فرودگاه ها و یا شرکت های خصوص مورد استفاده قرار بگیرد.
مکسوس V۸۰ با گارانتی ۲۰۰ هزار کیلومتر و یا ۳ ساله از سوی بهمن دیزل ارائه می شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.