ترافیک سنگین حرکت خودروها را در البرز کند کرده است

رئیس مرکز فرماندهی کنترل و ترافیک پلیس راه البرز اعلام کرد که ترافیک سنگین حرکت خودروها را در آزادراه تهران - کرج - قزوین و جاده چالوس سنگین کند کرده است.

‏‎به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، سروان علی بابازاده  افزود: این بار ترافیکی در خط شمالی آزادراه تهران – کرج از محدوده خاتم تا پل فردیس و در ازادراه کرج – قزوین از محدوده پل فردیس تا تا بعد از پل حصارک نیمه سنگین است .
وی اضافه کرد: در خط جنوبی آزادراه تهران -کرج – قزوین ترافیک روان گزارش شده است.
وی خاطر نشان کرد: اکنون ترافیک در جاده کرج – چالوس از میدان امیر کبیر تا تونل شماره یک سنگین و بقیه مسیر به ویژه سه راه دیزین به بعد بسیار سنگین است .
بابا زاده گفت: مرکز کنترل ‎ ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ به صورت شبانه روز پاسخگوی وضعیت راه های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.
‏‎استان البرز دارای یک هزار و۴۵۰ کیلومتر آزاد راه ، بزرگراه ، راه اصلی و فرعی است که ۱۸ درصد ترافیک کشور مربوط به جاده های این استان می باشد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.