رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل عمومی شورای اسلامی شهر تهران:

خط ۷ مترو تنها خط ۱۰۰ درصد مکانیزه در شهر تهران است

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل عمومی شورای اسلامی شهر تهران گفت: خط ۷ مترو تنها خطی در تهران است که ۱۰۰ درصد مکانیزه ساخته شده است ولی عده‌ای می‌خواهند کام مردم را تلخ کنند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، احمد دنیامالی درباره گزارش خطوط مترو اظهارداشت: خط ۷ مترو تنها خط مترو تهران است که ۱۰۰ درصد مکانیزه ساخته شده است ولی عده‌ای می‌خواهند با گزارش‌های غلط کام مردم را تلخ کنند. در خط ۷ مترو اقدام بزرگی انجام شده است چرا تخریب می‌کنیم؟

وی افزود: براساس برنامه سرفاصله قطار در ایستگاه با ۴.۵ دقیقه باید ۱۹۵۰ واگن و با ۲.۵ دقیقه ۳ هزار و ۵۵۰ واگن داشته باشیم.

وی ادامه داد: به هر حال اداره مترو براساس قانون نیاز به کمک دولت دارد که متاسفانه دولت نیز کمک نمی‌کند. به هر حال اداره این شهر پول می‌خواهد.

دنیامالی افزود: احداث خط ۶ مترو نیز با سرعت در حال انجام است و به دنبال بازدید از این خط هستیم و امیدواریم هرچه زودتر مشکلات این خط حل شود.

دنیامالی ادامه داد: باغ کتاب فروشگاه نیست، آنهایی که نقدی دارند بیایند از باغ کتاب بازدید کنند قطعاً کتاب فروشان نگران احداث باغ کتاب نیستند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.