کشف ۴۶۲ حلقه لاستیک قاچاق در شهرستان رودبار

فرمانده نیروی انتظامی رودبار از کشف ۴۶۲ حلقه لاستیک خارجی قاچاق در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا، سرهنگ بابک علیزاده گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان طی کنترل خودروهای عبوری در ایستگاه بازرسی مستقر در ورودی شهر رودبار، به یک دستگاه خودرو کامیون باری مشکوک شده و دستور توقف این خودرو را صادر کردند.
وی ادامه داد: در بازرسی از این خودرو، تعداد ۴۶۲ حلقه لاستیک خارجی قاچاق به ارزش اقتصادی یک میلیارد ریال کشف و ضبط شد.
به گفته سرهنگ علیزاده، راننده ۴۸ ساله اهل و ساکن قزوین دستگیر و به مقام قضایی برای سیر مراحل قانونی معرفی شد.
شهرستان رودبار در ۶۷ کیلومتری جنوب مرکز استان گیلان واقع است.
قاچاق کالا از جمله آسیب های بخش بازرگانی داخلی و خارجی کشور است که عوارض نامساعدی در حوزه کسب و کار، تولید، اشتغال داخل و تجارت قانونی بر جای می گذارد. مقابله با این پدیده شوم و سخت جان ، در ابلاغیه سیاست های اقتصاد مقاومتی مدنظر قرار گرفته است.
بر اساس تخمین های ارائه شده از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، آمار برآورد قاچاق کالا در سال ۱۳۹۲ حدود ۲۵ میلیارد دلار بود که در سال ۱۳۹۳ به حدود ۱۹.۸ میلیارد دلار و در سال ۱۳۹۴ به ۱۵.۵ میلیارد دلار کاهش یافته است. روند کاهش حجم قاچاق در سال ۹۵ نیز ادامه یافت و کشفیات قاچاق در این سال با رشدی حدود ۲۰۰ درصد نسبت به سال ۹۴ همراه بود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.