رئیس شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش :

برای کاهش ترافیک و آلودگی هوا برنامه داریم

رئیس شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش، گفت: با توجه به اینکه مهمترین معضل شهر تهران آلودگی هوا، ترافیک و آسیب‌های اجتماعی است برای این موارد مدیریت شهری برنامه‌های خاص خود را دارد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس ، محسن هاشمی  درباره برنامه‌های آینده شورای پنجم، اظهار داشت: نخستین اقدامی که صورت گرفته است بررسی مدیریت شهری سابق شهر تهران بوده است.

وی ادامه داد: فهرستی مشخص شده که شورای شهر تهران تاکنون چه مصوبات و لایحه‌هایی داشته است و چه لایحه‌هایی باید در صحن علنی مطرح شود.

هاشمی افزود: تعداد کار باقیمانده از شورای قبل مانده که به کمیسیون‌ها ارجاع داده‌ایم و پس از اتمام بررسی در صحن علنی شورا مطرح خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش ادامه داد: با توجه به اینکه مهمترین مشکل شهر ترافیک و آلودگی هوا و آسیب‌های اجتماعی است شورای پنجم برای حل این معضلات برنامه‌های خاص خود را دارد که به مرور اعلام خواهد شد.

وی گفت: در این دوره مدیریت شهری قطعاً تعامل و هماهنگی با دولت و مجلس پیش از دوره‌های گذشته خواهد بود و همین موضوع سبب می‌شود که مشکلات شهری کاهش یابد.

هاشمی افزود: موضوع بعد خدمات‌رسانی در شهر است که نباید فراموش شود و باید به دست‌اندرکاران شهر کمک کنیم تا محیط زیست مناسبی برای شهروندان مهیا کنند.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.