به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، مجید نصرالله زاده با اشاره به افزایش وسایل نقلیه در شهر سبزوار افزود: این طرح عاملی برای نشاط، تحرک، پویایی و راهکاری برای کاهش آلودگی هوا و صرفه جویی در مصرف سوخت است.
وی اظهار کرد: تلاش می شود اجرای این طرح با همکاری دستگاه های اجرایی از قبیل شهرداری، نیروی انتظامی و محیط زیست، تداوم یابد.
اجرای طرح سه شنبه های بدون خودرو با همکاری گروه دوچرخه سواری ولایت کانون بسیج ورزشکاران و نیروی انتظامی از میدان حاج ملاهادی سبزواری به سوی ستاد فرماندهی نیروی انتظامی این شهر انجام شد.
در این مراسم به ۲۰ نفر از شرکت کنندگان جوایزی به قید قرعه اهدا شد.
هم اکنون هزار و ۳۰۰ ورزشکار در قالب ۳۹ هیات ورزشی در حوزه ورزشهای حرفه ای، قهرمانی، بومی، محلی و همگانی در شهرستان سبزوار فعالیت دارند.
شهرستان سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
سه شنبه های بدون خودرو در سبزوار
رئیس اداره ورزش و جوانان سبزوار گفت: طرح سه شنبه های بدون خودرو با هدف ترغیب استفاده از دوچرخه و کنار گذاشتن خودروهای شخصی با حضور ۴۵ رکاب زن صبح امروز در این شهر اجرا شد.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.