نمایشگاه خودرو فرانکفورت (۲۴)

“پروژه وان” ۲ میلیون دلاری مرسدس-AMG رونمایی شد+تصاویر

مرسدس-بنز سرانجام از پژوه وان(ONE) خود که به عنوان نزدیک ترین خودروی مجاز خیابانی به یک خودروی فرمول یک محسوب می‌شود، رونمایی کرد.

“پروژه وان” 2 میلیون دلاری مرسدس-AMG رونمایی شد+تصاویر

نمایشگاه خودرو فرانکفورت (۲۴)

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» ، این خودرو از یک موتور توربوشارژ V۶ ۱.۶ لیتری که از خودروی فرمول یک مرسدس-AMG (پتروناس) قرض گرفته شده بهره می‌برد. در این خودرو نیروی موتور بوسیله یک گیربکس هشت دنده دستی-اتوماتیک به چرخهای عقب منتقل میشود.
موتورهای الکتریکی نیز هر یک چرخهای جلو را به حرکت درمی‌آورند و در مجموع ۳۲۲ اسب بخار نیرو تولید می‌کنند. این موتورها با پک باتری یون- لیتیومی ۸۰۰ ولتی که زیر چرخهای جلو کار گذاشته شده کار می‌کنند. همانند یک خودروی فرمول یک، پروژه وان از یک موتور MGU-K ۱۶۱ اسب بخار برای تقویت قدرت و یک موتور MGU-H برای احیای نیرو پک های باتری بهره می‌برد. این پیشرانه در مجموع حدود ۱۰۰۰ اسب بخار نیرو تولید می‌کند اما رقم دقیق هنوز اعلام نشده است.

تصاویر منتشر شده از عقب خودرو نشان دهنده یک کاور برای موتور، یک سر اگزوز بزرگ تکی، عدم وجود بال عقب است.
مرسدس این هفته همچنین تصویری از داخل کابین این خودرو را در رسانه های اجتماعی منتشر کرد که شامل یک فرمان سبک فرمول یک به همراه دکمه ها و سوئیچ های کنترلی و تنظیمات دیگر بود.

دیتر زچ مدیرعامل دایملر درباره این خودرو گفت: از آنجا که با رقابت شدید روبرو هستیم، ما فناوری هایی را توسعه دادیم که خودروهای تولید انبوه ما نیز از آنها بهره مند.

این شرکت قصد دارد تنها چند صد دستگاه از مرسدس-AMG وان را تولید کند که انتظار میرود بیش از دو میلیون دلار قیمت داشته باشد

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.