دوران افول نمایشگاه های خودرویی فرا رسیده است؟

آمار شرکت کنندگان در نمایشگاه خودرویی فرانکفورت سال جاری نشان میدهد که علاقه مصرف کنندگان به این رخداد خودرویی در حال کاهش است.

دوران افول نمایشگاه های خودرویی فرا رسیده است؟

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو»  به نقل از بلاگ اتو، ۸۱۰ هزار بازدیدکننده امسال برای بررسی جدیدترین خودروها در بازار و داغ ترین کانسپت ها در این صنعت، به مرکز بزرگ گردهمایی های فرانکفورت سفر کردند. 

این در حالیست که در دوره قبلی برگزاری این نمایشگاه در سال ۲۰۱۵، تعداد ۹۳۰ هزار نفر در این نمایشگاه حضور یافته بودند و تعداد بازدیدکنندگان ۱۲.۹ درصد کاهش یافته است. نمایشگاه های خودرویی در پاریس، لس آنجلس، دیترویت و نیویورک نیز همین وضع کاهش متقاضی را در سالهای اخیر تجربه کرده اند.

۹ خودروساز در نمایشگاه فرانکفورت امسال حضور نداشتند که تا حدودی نشان دهنده این کاهش بازدید کننده است. شرکت های آلفارومئو، فیات، جیپ، پژو، سیتروئن، دی اس، نیسان، اینفینیتی، میتسوبیشی و ولوو همگی در این رویداد غایب بودند.

حضور در نمایشگاه های خودرو امر بسیار پرهزینه و گرانی است و خودروسازان روز به روز به دنبال راه های دیگری برای رسیدن به مشتریان هستند. برخی نظیر ولوو و آئودی ترجیح می‌دهند نمایشگاه های مخصوص خودشان را خارج از فصل برگزاری نمایشگاه ها ترتیب دهند، و دیگران نیز روی نمایشگاه های کوچکتر و کم هزینه تر همچون فستیوال گودوود تمرکز می‌کنند.

رونمایی‌ها در فرانکفورت عمدتا ساکن و استاتیک هستند و مصرف کنندگان کنجکاو می‌توانند با بررسی تصاویر زنده و با جزئیات هر رونمایی در وبسایت‌ها، از شلوغی نمایشگاه نیز اجتناب کنند.

برچسب‌ها

فرم ارسال نظر

نظر شما پس از بررسی توسط تیم تحریریه منتشر می‌شود.

نظر خود را بنویسید. لطفاً محترمانه و مرتبط با مطلب باشد.