به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا با اشاره به افزایش مراجعات به مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک تهران از ابتدای اسفند ماه گفت: بر این اساس ساعت پذیرش در مراکز ۱۰ گانه شماره گذاری پایتخت تا ۱۰ اسفند از ساعت ۷ تا ۱۵، از ۱۱ تا ۲۰ اسفند از ساعت ۷ تا ۱۷ و از ۲۱ تا ۲۸ اسفند از ساعت ۷ تا ۱۹ افزایش می یابد.
وی با اشاره به اینکه ساعات اعلامی ساعت پذیرش و ورود به مراکز شماره گذاری است، تصریح کرد: بدیهی است خودروها و موتورسیکلت هایی که تا این ساعات پذیرش و وارد مراکز شماره گذاری شده اند تا هر ساعتی که کارشان طول بکشد خدمات دریافت خواهند کرد.
رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا گفت: هم اکنون ۱۰ مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک در تهران وجود دارد که ۲ مرکز مختص موتورسیکلت ها، ۲ مرکز فقط برای خودروهای نوشماره ایران خودرو و سایپا در داخل این ۲ کارخانه و ۶ مرکز نیز برای مراجعه عموم شهروندان خدمات رسانی می کنند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مراکز شماره گذاری پرمراجعه پایتخت مرکز اتحاد در شرق تهران است، گفت: با توجه به حجم مراجعات و برابر تدبیر رئیس پلیس راهور ناجا ساعت کار این مرکز از امروز تا ۲۸ اسفند از ساعت ۷ تا ۲۰ خواهد بود. در عین حال توصیه می کنیم شهروندان شرق و شمال پایتخت برای دریافت خدمات سریعتر به سایر مراکز مانند چیتگر، میثم و باقرشهر مراجعه کنند.
بر پایه این گزارش، ساعت کار تمامی مراکز شمارهگذاری پایتخت افزایش یافته است و بازه زمانی خدمت به شهروندان در مراکز دهگانه شمارهگذاری به شرح ذیل است:
ـ از امروز تا ۱۰ اسفند از ساعت ۷ تا ۱۵
ـ از ۱۱ تا ۲۰ اسفند از ساعت ۷ تا ۱۷
ـ از ۲۱ تا ۲۸ اسفند از ساعت ۷ تا ۱۹
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.