وزارت صنعت؛

ادعای واردات متخلفانه ۱۰۰ هزار خودرو صحت ندارد

رییس مرکز حراست وزارت صنعت گفت: تعداد تخلف در واردات خودرو، تنها ۶ هزار و ۴۸۱ مورد بوده که مرکز حراست وزارتخانه در بهمن ماه ۹۶ آن را شناسایی و به نهادهای مربوطه اعلام کرده است.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از مهر, سید علی حسینی با بیان این مطلب، افزود: گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت باعث شد تا ۴ هزار و ۵۸۱ خودرو از گمرگ خارج نشود ولی هزار و ۹۰۰ خودرو قبل از شناسایی از گمرگ خارج شده است که وارد کنندگان متخلف خودروهای باقیمانده به دستگاه های امنیتی و تعزیرات اعلام شده اند.

وی تصریح کرد: حراست وزارت صنعت، معدن و تجارت برای شفاف سازی در ۳۰ بهمن ۹۶ و ۵ تیر ۹۷ در اطلاعیه های جداگانه این مهم را به مردم عزیز کشور اطلاع رسانی کرده بود چرا که خودمان را مدیون مردم می دانیم و تا به آخر این تخلف را پیگیری می کنیم.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.