حراج موتورسیکلت‌های احتکاری در فضای مجازی به‌دنبال سقوط نرخ ارز

قیمت انواع موتورسیکلت‌ که در ماه‌های اخیر با افزایش ۲برابری در مقایسه با ماه‌های ابتدایی سال جاری به‌فروش می‌رسید، این روزها با کاهش قیمت مواجه است و برخی محتکران برای جلوگیری از ضرر بیشتر محصولات خود را با ۳میلیون کاهش قیمت و یکجا می‌فروشند.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از تسنیم، در ماه‌های گذشته قیمت موتورسیکلتهای مصرفی مردم همزمان با افزایش قیمت ارز  گران می‌شد اما در روزهای اخیر با کاهش قیمت ارز نه‌تنها افزایش قیمتی ندارند، بلکه با کاهش و در مواردی با سقوط قیمت مواجه است.

موتورسیکلت‌های مدل CG۱۲۵ که ارزان و پرفروش‌ترین محصولات موجود در بازار هستند قبل از افزایش نرخ ارز و در ماههای ابتدایی سال حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به‌فروش می‌رسید، در ماه‌های گذشته با افزایش نرخ ارز و بروز برخی از سودجویی‌ها به بیش از ۵ میلیون تومان رسید و میزان خرید و فروش این محصول به‌شدت کاهش یافت.

درحالی که دستگاههای نظارتی مانند سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی واکنش مشخصی به این افزایش قیمت‌های بی‌ضابطه نداشتند، سقوط روزهای اخیر نرخ ارز باعث شد برخی محتکران برای جلوگیری از ضرو و زیان بیشتر محصولات خود را با کاهش قیمت‌های چندمیلیونی به‌فروش برسانند.

بنابر این گزارش، یکی از موتورسیکلت‌هایی (بنلی ۱۵۰) که قبل از افزایش افسارگسیخته نرخ ارز ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به‌فروش می‌رسید، در هفته‌های اخیر به‌دلیل برخی از سودجویی‌ها قیمت این محصول به حدود ۱۰ میلیون تومان در بازار آزاد و حتی نمایندگی فروش این برند به‌فروش رسید؛ اما این روزها قیمت این محصول نیز کاهش یافته است به‌طوری که در یکی از آگهی‌های فضای مجازی که تصویر آن در ذیل مطلب مشاهده می‌شود، فردی قصد فروش یکجایی ۸۰۰ موتور این برند با قیمت ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان را دارد.

فروش این محصولات با قیمت ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان یعنی کاهش قیمت بیش از ۳ میلیون تومان این محصول در مقایسه با یک هفته گذشته است، اما در مقایسه با قیمت واقعی، یعنی ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی این محصول، کماکان یک و نیم میلیون تومان گرانتر است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.