فونیکسریمکسبهتام

برای راحتی سرنشینان؛

سیستم وای فای مخصوص خودرو ابداع شد

عصر خودرو- یک شرکت خودروسازی سیستم وای فای مخصوص خودرو ابداع کرده است. بنابراین سرنشینان خودرو می توانند همزمان از خدمات اینترنتی استفاده کنند.

سیستم وای فای مخصوص خودرو ابداع شد
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۳:۰۰

     به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، شرکت خودروسازی بنتلی ادعا می کند نخستین سیستم وای فای خودرو قابل اعتماد و ایمن را ابداع کرده است.

    این شرکت انگلیسی یک روتر ساخته که در کف خودروها تعبیه می شود. همچنین بنتلی تصمیم دارد تا 2019 میلادی آن را در تمام خودروهای خود  به کار گیرد.

    شبکه ای به نام Advanced Connectivity با استفاده از سه سیم کارت درون روتر، هنگام حرکت خودرو اینترنت را برای سرنشینان فراهم می کنند.

    این سیستم در آزمایش ها عملکرد خوبی داشته است و شرکت اکنون مشغول بررسی شیوه استفاده از این فناوری برای مشتریانش است. 

    با کمک این فناوری سرنشینان می تواند هنگام سفر در خودرو به طور همزمان به طور زنده تماس اسکایپ برقرار و برنامه های تلویزیونی تماشا کنند.

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۴۸
        • خودرو امروز ۷۴۷
        • خودرو امروز ۷۴۶
        • خودرو امروز ۷۴۵
        • خودرو امروز ۷۴۴
        • خودرو امروز ۷۴۳
        • خودرو امروز ۷۴۲
        • خودرو امروز ۷۴۱
        • خوو امروز ۷۴۰
        آخرین بروزرسانی ۱۶ روز پیش
        آرشیو