به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از واحد مرکزی خبر، هیوندای در بیانیه ای اعلام کرد هزار و سیصد دستگاه خودروی هیوندای سدان در آمریکا و حدود چهل و شش هزار دستگاه از این خودروها در کره جنوبی جمع آوری می شود.
این تصمیم به علت نقص در قفل های درهای جلو این خودروها گرفته شد. برخی از مدل های این خودرو که بهترین خودروی تولید هیوندای به شمار می رود، آخر سال دو هزار و نه وارد بازار شدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، هیوندای در حالی این خبر اعلام می کند که رؤسای شرکت تویوتای ژاپن برای ادای توضیحات در مورد جمع آوری میلیون ها خودروی معیوب این شرکت در کنگره آمریکا حاضر می شوند.
جمعآوری خودروهای هیوندای در آمریکا و کره جنوبی
: شرکت خودروسازی هیوندای کره جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد خودروهای مدل سوناتای خود را در آمریکا و کره جنوبی به علت نقص فنی جمع آوری می کند.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.