رئیس پلیس راهور تهران بزرگ:

ابطال برگه معاینه فنی پس از مشاهده نقص فنی در خودرو

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: اگر خودرویی پس از اخذ معاینه فنی دچار نقص باشد، اعتبار معاینه فنی ساقط می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از تسنیم ، سردار محمدرضا مهماندار در پاسخ به این سؤال که استفاده از لوازم اجاره‌ای خودرو برای اخذ معاینه تخلف محسوب می‌شود یا خیر، اظهار کرد: این موضوع [اجاره کردن لوازم خودرو برای اخذ معاینه فنی] مربوط به ستادهای معاینه فنی است و باید این ستادها دقتهای لازم را انجام دهند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ خاطرنشان کرد: این نکته حائز اهمیت است که اگر خودرویی پس از گرفتن معاینه فنی، دارای نقص فنی باشد، (به طور مثال لاستیک خودرو فاقد آج یا دودزا باشد) افسر راهنمایی و رانندگی موظف است، برگه معاینه فنی را از راننده گرفته؛ از آن لحظه به بعد معاینه فنی از درجه اعتبار ساقط می‌شود و راننده باید مجدداً نسبت به اخذ معاینه فنی اقدام کند.

وی متذکر شد: اگر مأموران راهنمایی و رانندگی در رصد و کنترل با خودروی دارای نقص فنی مواجه شوند، حتماً با آن برخورد می‌کنند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.