به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، دانش زندی اظهار داشت: تردد در محدوده گردنه توت سرخان و کانی کن در این مسیرها نیاز به زنجیر چرخ دارد ضمن اینکه در راه های روستایی هم کندی تردد و لغزندگی جاده گزارش شده است.
وی اضافه کرد: امروز به دنبال فعالیت سامانه بارشی در استان، راهداران بیش از یک هزار کیلومتر از راه های اصلی و روستایی را برف روبی کردند.
وی افزود: ۴۷۵ راهدار بخش دولتی در قالب ۴۰ اکیپ و ۴۸ گشت با ۳۲۳ دستگاه ماشین آلات راهداری در طرح زمستانی در جاده های کردستان حضور دارند.
رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان یادآور شد: در اغلب گردنه های استان هم به دلیل وجود مه غلیظ، دید افقی به ۲۰ تا ۵۰ متر رسیده است.
زندی با بیان اینکه تمام مسیرهای استان باز و تردد در آنها برقرار است، اضافه کرد: کسانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی استان را دارند، حتما تجهیزات زمستانی شامل پتو، غذا و زنجیرچرخ را همراه داشته و از سالم بودن بخاری و برف پاک کن خودرو مطمئن باشند.
وی تاکید کرد: شماره تماس ۱۴۱ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی و اعلام آخرین وضعیت راه های کردستان هستند اما توصیه می شود مردم از سفرهای غیرضروری به ویژه در طول شب خودداری کنند.
استان کردستان دارای یک هزار و ۸۹۰ کیلومتر راه بین شهری، ۶ هزار و ۱۹۰ کیلومتر راه روستایی، ۳۸ گردنه بین شهری ،۶۶ گردنه روستایی و ۲۵ راهدارخانه است.
تردد در برخی از جاده های کردستان با زنجیر چرخ امکان پذیر است
رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان گفت: در مسیرهای دیواندره - سقز و سقز - مریوان بارش شدید برف و کولاک وجود دارد و تردد در این مسیرها تنها با زنجیر چرخ امکان پذیر است.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.