عملیات نمک پاشی در جاده های برفی قزوین ادامه دارد

معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای قزوین گفت: هم زمان با بارش برف در مناطق کوهستانی استان از جمله کوهین، آوج، گردنه های قسطین لار و بهرام آباد در الموت و گردنه طالقان از نخستین ساعات بامداد امروز، عملیات نمک پاشی در سطح جاده های قزوین نیز آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، جواد حق لطفی افزود: پنج تیم عملیاتی در حال حاضر با استفاده از ۵۰ دستگاه ماشین آلات و ۸۰ نیروی راهدار علاوه بر راه های یاد شده، در آزاد راه قزوین – زنجان نیز مشغول عملیات نمک پاشی برروی جاده ها هستند.
این مسئول راهداری ادامه داد: براساس پیش بینی های سازمان هواشناسی مبنی بر وزش بادهای شدید غربی و کولاک، تمامی تیم های راهدار استان به حالت آماده باش کامل درآمده اند.
وی با اشاره به اینکه وضعیت جوی و برفی هوای قزوین تا صبح سه شنبه براساس پیش بینی های به عمل آمده همچنان ادامه خواهد داشت، از مسافران و رانندگان درخواست می شود تا ضمن اجتناب از سفرهای غیرضروری، در صورتی که قصد عبور از راه های قزوین را دارند تجهیزات ایمنی زمستانی، به خصوص زنجیر چرخ همراه داشته باشند.
حق لطفی ادامه داد: رعایت سرعت مطمئنه، حفظ فاصله طولی با خودرو مقابل، صحبت نکردن با تلفن همراه و سرنشینان خودرو، توجه به جلو و خودداری از تغییر مسیرهای ناگهانی از جمله مواردی است که رانندگان باید در طول سفر نسبت به رعایت آن اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: مسافران و رانندگان برای اطلاع از آخرین وضعیت راه های استان قزوین می توانند از طریق تلفن گویای ۱۴۱ اطلاعات لازم خود را دریافت کنند.
استان قزوین با داشتن ۶ هزار و ۶۷۷ کیلومتر راه شامل ۲۱۷ کیلومتر آزادراه، ۳۱۳ کیلومتر بزرگراه، ۲۳۰ کیلومتر راه اصلی، ۵۶۴ کیلومتر راه فرعی، ۲ هزار و ۳۳۷ کیلومتر راه روستایی آسفالته، ۹۹۳ کیلومتر راه شوسه، یک هزار و ۹۷۳ کیلومتر راه خاکی، ۱۲ دستگاه تونل، ۱۰ گردنه به طول ۱۶۱ کیلومتر بوده و ۲۳۰ کیلومتر طول روشنایی راه ها، یکی از پرترافیک ترین نقاط جاده ای کشور را به خود اختصاص داده است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.