به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو » به نقل از ایرنا ، سخنگوی اورژانس مازندران روز پنجشنبه با تائید این حادثه گفت : این حادثه خونین صبح امروز در منطقه 'ملکار' نوشهر رخ داد که در این حادثه یک مرد ۵۰ ساله و یک بانوی ۴۰ ساله کشته شدند.
ذکریا اشکپور افزود : طبق گزارش های پایگاه اورژانس ۱۱۵ ملکار و جمعیت هلال احمر منطقه ، این افراد آسیب دیده دردم جان باختند و هیچگونه علائم حیاتی نداشتند.
جاده نوشهر – رویان به طول حدود ۴۰ کیلومتر ، جزو یکی از مسیرهای ترانزیتی در غرب مازندران است و استان های گیلان ، مازندران و گلستان را به هم متصل می کند.
براساس آمار ، از بیست و پنجم اسفنده ماه سال گذشته تا هفدهم فروردین امسال ، حدود ۲ هزار و ۱۳۶ مورد ، ماموریت پایگاه های اورژانس ۱۱۵ در استان مازندران گزارش شده است و میزان تصادفات جاده ای طی این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۳ درصد کاهش داشته است .
تصادف در جاده نوشهر – رویان منجر به مرگ ۲نفر شد
برخورد دو دستگاه خودروی پیکان وانت با کامیون روز پنجشنبه در محور نوشهر - رویان ۲ نفر جان باختند.
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.