ایرادات چراغ‌های راهنمایی و رانندگی باید برطرف شود

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه متأسفانه چراغ های راهنمایی و رانندگی اشکالاتی داشته و باعث پایمال شدن حق شهروندان می شود، گفت: باید این مشکل حل شود.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از  فارس ،  شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران در صد و پنجاه و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکری پیش از دستور گفت: تذکر من امروز درخصوص اشکالات چراغ های راهنمایی و رانندگی است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: نوزادی را باید به عنوان تذکر به شهردار تهران برسانیم زیرا اختلال در برخی چراغهای راهنمایی و رانندگی باعث ایجاد ترافیک شدید و افزایش تخلفات می شود.

شهربانو امانی ادامه داد: در جهان امروز از سیستمهای برق خورشیدی یا حتی جداسازی برق این چراغ‌ها از برقی اصلی شهر است تا مشکلی پیش نیاید.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع را به برخی اشکالات ثانیه شمارها بیافزایید و می بینید که این مشکل هم باعث ایجاد ترافیک می شود و حقوق مردم پایمال می شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: راننده تلاش میکند از یک چراغ راهنمایی رد شود و ۳۰ ثانیه هم وقت دارد اما به یکباره ثانیه شمار صفر می شود و راننده نمی تواند واکنش درستی داشته باشد.

وی گفت: این مسئله نه تنها باعث پایمال شدن حق شهروندان می‌شود بلکه باعث برخی تصادفات هم می شود.

 

 

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.