ماکسیما، تندر و مگان کیفی‌ترین خودروهای تولید داخل

عصرخودرو: معاون تضمین کیفیت شرکت پارس خودرو گفت: «بر اساس اعلام شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، ماکسیما، تندر۹۰ و مگان تولیدی پارس خودرو در صدر کیفی ترین خودروهای کشور قرار گرفته و رتبه های یکم تا سوم با کیفیت ترین خودروهای کشور را به خود اختصاص داده است.»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو»، مجتبی استاد رحیمی گفت: «بر اساس آخرین آدیتهای اخذ شده توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، مکان اول کیفی ترین خودرو ایران به ماکسیما رسید و تندر ۹۰ شرکت پارس خودرو نیز با رشد بی سابقه کیفی در طول سال جاری و ادامه روند بهبود کیفیت در جایگاه دوم کیفی ترین خودروهای ساخت داخل کشور و شش پله بالاتر از تندر۹۰ تولیدی ایران خودرو قرار گرفت.»
وی تاکید کرد: «دیدگاه شرکت پارس خودرو نسبت به افزایش کیفیت در تولید تندر۹۰ جهانی است و بر این اساس در آخرین رده بندی بین المللی کیفی تیم ارزشیابی شرکت رنو فرانسه که اخیرا انجام شده است، تندر۹۰ پارس خودرو موفق به اخذ سطح عالی کیفیت(سبز) به عنوان بالاترین نشان ممیزی های دوره ای رنو در کیفیت جهانی این محصول شد».
استاد رحیمی تصریح کرد: «بر اساس استانداردهای جهانی، آدیت خودروهای تولید داخل در ۹ معیار توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران انجام می شود و تندر۹۰ شرکت پارس خودرو در معیارهای تعلیق و فرمان، سیستم ترمز، تجهیزات الکتریکی و برقی، صداهای غیر عادی و نفوذ آب فاقد هر گونه نمره منفی بوده و در معیار تزئینات داخلی و خارجی نیز دارای وضع بهتری نسبت به تندر۹۰ ایران خودرو است.»
معاون تضمین کیفیت پارس خودرو خاطرنشان کرد: «مگان پارس خودرو نیز در آخرین ارزشیابی به عمل آمده توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران رتبه سوم کیفی ترین خودرو ایران را از آن خود کرده است.»

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.