گشایش نمایشگاه بین‌المللی قطعات خودرو در مشهد

نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات خودرو، لوازم یدکی و صنایع وابسته در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد گشایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از صدا و سیما، مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی مشهد گفت: این نمایشگاه در فضایی به گستره ۱۵ هزار مترمربع با حضور ۱۰۰ شرکت تولیدکننده داخلی و ۳۰ شرکت تولیدکننده خارجی از کشورهای ژاپن، کره جنوبی، آلمان، ایتالیا، چین و ترکیه در سالن‌های سرپوشیده فردوسی و انوری و فضای باز برپا شده است.

سعید صیفی افزود: نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات خودرو، لوازم یدکی و صنایع وابسته با هدف شناساندن توان و ظرفیت‌های تولیدکنندگان داخلی و خارجی، ایجاد رقابت و برقراری پیوند مناسب میان محققان، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و در نهایت کمک به اشتغال و رونق تولید برپا شده است.

وی زمینه فعالیت شرکت‌های تولیدی در این نمایشگاه را تولید قطعه و لوازم یدکی خودرو، لاستیک، روغن‌ها و روانکارها، خدمات فنی و مهندسی، تجهیزات تعمیرگاهی و شست و شو کننده‌های خودرو برشمرد و افزود: این نمایشگاه تا ۱۵ شهریور از ساعت ۱۷ تا  ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد پذیرای علاقه‌مندان است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.