افزایش ۱۰ درصدی کرایه سرویس مدارس بجنورد

کرایه سرویس مدارس برای دانش‌آموزان مرکز استان خراسان شمالی به نسبت سال تحصیلی گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، رئیس انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان شمالی  اظهار داشت: تصمیم‌گیری در زمینه هزینه های سرویس مدارس شهرستان ها در کارگروه ماده ۱۸ صورت میگیرد و بر این اساس کارگروه مزبور در بجنورد هزینه جابه جایی هر دانش آموز با ناوگان سواری را ۸۸۰ هزار ریال، ون ۷۲۵ هزار ریال و مینی بوس را ۶۶۰ هزار ریال تعیین کرده است.

سیدمحمد سیدی گفت: هزینه رفت و آمد هر دانش آموز در شهرک های اقماری بجنورد با ناوگان سواری ۹۷۰ هزار ریال، ون ۸۵۰ هزار ریال و مینی بوس نیز ۷۳۰ هزار ریال خواهد بود.

رئیس انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد: کارگروه ماده ۱۸ هر شهرستان پس از تعیین کرایه سرویس مدارس و تصویب آن در شورای اسلامی شهر و موافقت فرمانداری، آنرا ابلاغ می کند که البته این کرایه ها در سایر شهرستان های استان کمتر از بجنورد است.

در خراسان شمالی ۱۴ هزار و ۹۹۶ دانش آموز شهری با سرویس مدرسه جابه جا می شوند که در این زمینه ۲ هزار و ۸۰۵ دستگاه خودرو به عنوان ناوگان دانش آموزی فعال است.

۱۶۵ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار باب مدرسه زیر نظر ۱۴ هزار معلم تحصیل می کنند.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.