شمار کشته‌های تصادف محور نهبندان – سربیشه به ۵ نفر رسید

رئیس پلیس راه استان خراسان جنوبی گفت: تعداد کشته‌های تصادف زنجیره‌ای در محور نهبندان - سربیشه با فوت یکی دیگر از مصدومان به پنج نفر افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایرنا، برخورد بین پراید و پژو و یک دستگاه تریلر در کیلومتر ۸۱ محور نهبندان – سربیشه عصر امروز (سه شنبه) چهار کشته بر جا گذاشت و یکی دیگر از مصدومان پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد.

سرهنگ علیرضا رضایی سه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علت این حادثه انحراف به چپ خودروی پراید ناشی از خستگی و خواب آلودگی بوده است.

وی بیان کرد: مجروحان تصادف ابتدا پنج نفر بودند که به بیمارستان‌های شهید آتشدست نهبندان و امام رضا (ع) بیرجند منتقل شدند.

یکی از مصدومان در بیمارستان امام رضا (ع) بیرجند جان باخت.

محور نهبندان – سربیشه از مسیرهای پرتردد و حادثه خیز در خراسان جنوبی است که هنوز بخش هایی از آن دوطرفه است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.