به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو»، سید مهدی میر عرب در حاشیه بازدید خبرنگاران از خط تولید شرکت پارس خودرو اظهار داشت: «در حال حاضر پراید صبا، ۱۴۱ و ۱۳۲، تندر، مگان، پیکاپ، رونیز و ماکسیما در شرکت پارس خودرو تولید می شود و از سال آینده نیز تولید نیسان تینا، قشقایی و مورانو در دستور کار این شرکت قرار خواهد گرفت.»
وی با بیان اینکه در برنامه ریزی انجام شده برای سال آینده، ۱۵ هدفگذاری مهم صورت گرفته است، اظهار داشت: «تمرکز بر مصرف انرژی یکی از اولویت های پارس خودرو است که در این زمینه برنامه ریزی مناسبی صورت گرفته است.»
وی در تشریح سهم خودروسازان کشور در تولید خودروهای مورد نیاز داخل در سال های ۸۷ و ۸۸ نیز اظهار داشت: «ایران خودرو در سال ۸۷ حدود ۴۷ درصد سهم بازار را در اختیار داشت که این رقم در سال جاری به ۴۹ درصد رسید، در همین حال شرکت سایپا سهم ۵۲ درصدی خود را در سال۸۷ به ۵۰ درصد در سال جاری کاهش داد.»
وی افزود: «شرکت پارس خودرو در سال ۸۷ از سهم ۳۸ درصدی در بین تولیدات سایپا برخوردار بود که این رقم در سال جاری به ۴۳ درصد رسید.»
به گفته میر عرب «تولیدات شرکت پارس خودرو طی ۱۱ ماهه امسال ۶ درصد افزایش و فروش این خودرو ۵.۲ درصد رشد داشته است.»
وی تصریح کرد: «ارزش صادرات محصولات پارس خودرو در سال جاری ۱۳۷ درصد رشد یافته و در این مدت رضایت مشتریان از کیفیت محصولات این شرکت نیز ۵ درصد افزایش داشته است.»
تولید ۲۹۰ هزار دستگاه خودرو در پارس خودرو
: مدیر استراتژیک و توسعه مدیریت شرکت پارس خودرو با اشاره به شیب رو به رشد تولید محصولات پارس خودرو از سال ۸۲، تصریح کرد: «تولید این شرکت امسال به ۲۹۰ هزار دستگاه خواهد رسید.»
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.