معاون وزیر نفت :

موتور‌های پایه گاز سوز گران‌تر از خودور‌های تبدیلی هستند

صادق‌آبادی گفت: از لحاظ قیمت باید توجه کرد موتور‌های پایه گاز سوز گران‌تر از خودور‌های تبدیلی هستند.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران ، علیرضا صادق‌آبادی معاون وزیر نفت  درباره تفاوت مصرف سوخت خودروهای دوگانه سوز و پایه بنزینی، گفت: در کل باید به این نکته اشاره کرد که خودروهای دوگانه سوز بسیار به صرفه تر از خودروهای تک سوز است.
دوگانه سوز‌ها  ۲ مخزن برای سوخت دارند

او بیان کرد: خودروهای تک سوز تنها یک مخزن کوچک برای استمرار دارند اما دوگانه سوزها هر  ۲ مخزن دارند. خودروهای گاز سوز، یک مخزن برای بنزین و یک مخزن برای گاز دارند که راننده به صورت دلخواه می تواند یا از بنزین و یا از گاز استفاده کند.

معاون وزیر نفت افزود: باید به این نکته اشاره کرد سوخت اصلی خودروها پایه گازسوز، گاز است در حالی که سوخت اصلی خودروهای تبدیلی بنزین است.  از لحاظ قیمت باید توجه  کرد موتورهای پایه گاز سوز گران تر از خودورهای تبدیلی هستند.

به گفته صادق آبادی اکنون ۱.۴ میلیون خودرو از جمله ون، تاکسی و وانت مجوز سوخت گاز دارند و وارد بازار خواهند شد.

او با تاکید بر اینکه اکنون حدود ۲۰ میلیون لیتر بنزین مصرف می شود، گفت: اگر بتوانیم این میزان را به ۱۰ میلیون لیتر کاهش دهیم قطعا در اقتصاد کشور تاثیر خواهد داشت چرا که  با هزینه هر لیتر ۵۰ سنتی بنزین، ۱.۸ میلیارد دلار می توان در اقتصادی و محیط زیست سرمایه گذاری کرد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.