معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قزوین:

پیش فروش بلیت اتوبوس‌های مسافربری قزوین از ۱۲ اسفند آغاز می شود

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین گفت: پیش فروش بلیت اتوبوس‌های مسافربری ویژه نوروز ۹۹ از ۱۲ اسفندماه به صورت حضوری و اینترنتی در قزوین آغاز می شود.

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، جبار قهاری   اظهار کرد: مسافران می‌توانند بلیط سفر را هم از طریق اینترنتی و هم از طریق مراجعه به پایانه‌های مسافربری و دفاتر فروش بلیط در شرکت‌های مسافربری خرید کنند.

وی اضافه کرد: طرح جابجایی مسافران نوروزی از روز یکشنبه ۲۵ اسفندماه جاری تا ۱۶ فروردین ماه ۹۹ به اجرا گذاشته می‌شود و طی آن ۲۱۰ دستگاه اتوبوس، ۵۸۰ دستگاه خودروی سواری و ۱۷۰ دستگاه مینی بوس، جابجایی مسافران را از قزوین به استان‌های دیگر بر عهده خواهند داشت.

قهاری ادامه داد: با تشکیل ستاد نوروزی در این اداره کل به منظور ارائه خدمات جهت جابجایی مسافر و به منظور رضایتمندی مسافران در ایام نوروز، اطلاع‌رسانی لازم انجام و با نهادهای دست‌اندرکار به ویژه پلیس راه جهت کنترل شرایط لازم برای رانندگی، استانداردهای فنی وسایل نقلیه عمومی مسافربری به ویژه ناوگان کمکی هماهنگی‌های لازم به عمل آمده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین افزود: تدابیر لازم جهت کنترل و نظارت محسوس و نامحسوس بر نحوه سرویس‌دهی به مسافران به منظور ارائه خدمات مناسب به مسافران علاوه بر نظارت فیزیکی، از طریق تلفن گویا، صندوق‌های انتقادات و پیشنهادات، طرح نظرسنجی، برقراری ارتباط با مسافران اتخاذ شده است.

نوروز ۹۸ تعداد ۱۱۲ هزار و ۹۴ مسافر با ناوگان حمل و نقل عمومی استان قزوین جابه جا شدند.
 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.