سوانح رانندگی جاده ای در استان مرکزی ۳ نفر را به کام مرگ کشاند

جانشین رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی از کشته شدن ۳ نفر در سوانح جاده ای روز گذشته در این استان خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، سرهنگ محمد امیدی در بیان جزئیات این حوادث گفت: در نخستین سانحه رانندگی که در کیلومتر ۲۶ محور ازنا – اراک بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ با کامیون ولوو رخ داد، راننده و سرنشین خودروی پژو بر اثر شدت جراحات وارده در محل وقوع حادثه، در دم جان باختند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: علت وقوع این حادثه از سوی کارشناس تصادفات پلیس راه تجاوز به چپ راننده خودروی پژو نسبت به کامیون ولوو، بر اثر خستگی و خواب آلودگی بیان شده است.

وی یادآور شد: در سانحه‌ای دیگر که در کیلومتر ۲۴ اتوبان کربلا، بر اثر برخورد یک دستگاه کامیون آتکو با یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ و کامیون خاور به وقوع پیوست، راننده کامیون آتکو بر اثر شدت جراحات وارده در محل وقوع حادثه فوت شد.

جانشین رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی افزود: بر اساس اعلام کارشناس تصادفات پلیس راه علت این سانحه بی احتیاطی راننده کامیون خاور به علت عدم توجه به جلو در پی نقص ماده ۴ راه و راه آهن بیان شده است.
 

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.

این فرم توسط reCAPTCHA محافظت می‌شود. حریم خصوصی و شرایط استفاده گوگل اعمال می‌شود.