فونیکسریمکسبهتام

بررسی کشتی لوکس آئودی، A ۸ پلاگین هیبرید ۲۰۲۰

عصر خودرو- سدان پرچم‌دار آئودی A ۸ سرانجام با قوای محرکه پلاگین هیبریدی وارد بازار شده است. این مدل ویژه با نام ۶۰ TFSI e شناخته می‌شود.

بررسی کشتی لوکس آئودی، A ۸ پلاگین هیبرید ۲۰۲۰
نسخه قابل چاپ
جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۶:۰۰

    به گزارشپایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، سدان پرچم‌دار آئودی A8 سرانجام با قوای محرکه پلاگین هیبریدی وارد بازار شده است. این مدل ویژه که با نام 60 TFSI e شناخته می‌شود نتیجه‌ی تلاش‌های احساس‌برانگیز ارباب حلقه‌هاست، تلاش‌هایی که کمی دیرتر به بار نشسته است. چهار سال است که ب ام و سری 7 به‌صورت پلاگین هیبریدی در دسترس بوده و مرسدس S کلاس نیز سال‌های سال است خودش را در این بازار تثبیت نموده است؛ اما آیا A8 می‌تواند خودش را به عنوان رقیبی قدرتمند نشان دهد؟

    خودرویی که ما تست کردیم از نوع طویل یا L بود که فرمول مشابه رقبا را دنبال کرده است. باتری کوچک و 14 کیلووات ساعتی A8 یک پیشرانه الکتریکی را تغذیه کرده و در زمان رانندگی نرمال باعث بهبود پرفورمنس خودرو می‌شود. همچنین در حالت الکتریکی نیز می‌توان تنها با تکیه بر الکتریسیته خودرو را جلو برد.

    این پیشرانه الکتریکی قدرت 134 اسب بخاری دارد، اما منبع قدرت اصلی آئودی A8 پیشرانه 6 سیلندر 3 لیتری است که در کل قدرت 443 اسب بخاری و گشتاور 700 نیوتون متری را در اختیار راننده قرار می‌دهند.

    به عنوان نتیجه شاهد پرفورمنس فوق‌العاده‌ی A8 هستیم. در دسترس بودن آنی گشتاور باعث شده سبقت گرفتن با این سدان لوکس کار راحتی باشد. خودرو بسیار آرام و راحت بوده و سکوت کامل پیشرانه الکتریکی به همراه متریال سرکوب کننده‌ی صدای عالی باعث شده‌اند خودرو در بزرگراه‌ها بسیار ریلکس باشد. حتی در سرعت‌های بالا خبری از صدا‌های لاستیک‌ها و باد نیست و پیشرانه 6 سیلندر نرم نیز هر دقیقه آماده عمل به دستورات راننده است.

    البته همکاری قوای محرکه پلاگین هیبریدی با گیربکس 8 سرعته اتوماتیک می‌توانست بهتر باشد. پیشرانه در زمان نیاز به‌صورت خودکار از خواب برمی‌خیزد و اینجا تا حدی متوجه وارد مدار شدن پیشرانه درون‌سوز خواهید شد.

    گیربکس هم هر از گاهی تعویض‌های کندی داشته و این امر معمولاً زمانی دیده می‌شود که با رسیدن به یک تقاطع پای خود را از روی پدال گاز برمی‌دارید. اگرچه این یک انتقاد کوچک است، اما خب از خودروی سطح بالایی همچون A8 L چنین چیزی را انتظار نداریم.

    آئودی مدعی است برد الکتریکی خودرو 46 کیلومتر است که تقریباً مشابه رقبای اصلی خود یعنی مرسدس و ب ام و است. این شعاع حرکتی برای اکثر افرادی که مسیر‌های شهری کوتاه را طی می‌کنند کفایت می‌کند. A8 پلاگین هیبریدی در سرعت‌های زیر 20 کیلومتر در ساعت نیز صدایی مصنوعی تولید می‌کند تا عابران را از حضور خود آگاه سازد.

    برخی تکنولوژی‌های جالب نیز برای بهره بردن حداکثری از باتری پیش بینی شده است. A8 از سیستم ناوبری پیش‌بینی کننده استفاده می‌کند که به حفظ شارژ باتری در بخش‌های پرسرعت مسافرت کمک می‌کند و بنابراین باتری می‌تواند در سرعت‌های پایین خودرو را به پیش براند که از جمله این موقعیت‌ها می‌توان به تردد‌های شهری اشاره کرد. پدال گاز نیز در صورت عبور از محدودیت سرعت پیش‌بینی شده خواهد لرزید تا به بهبود راندمان خودرو کمک کند.

    اگرچه باتری خودرو را می‌توان از طریق ترمز‌های احیا شونده دوباره شارژ کرد، اما این امر با عوارض جانبی کوچکی همراه شده است. عملکرد پدال گاز در A8 پلاگین هیبریدی به نرمی نسخه‌های استاندارد نیست.

    همین داستان درباره کیفیت سواری نیز صدق می‌کند. واضح‌تر باید گفت آئودی یکی از راحت‌ترین خودرو‌های بازار است، اما پشت سر بهترین‌های این کلاس یعنی S کلاس و سری 7 قرار می‌گیرد. سیستم تعلیق A8 نمی‌تواند به خوبی سری 7 از عهده کنترل حرکات شدید بدنه برآید و این امر خودش را در جاده‌های پردست‌انداز بیشتر نشان می‌دهد. مرسدس هم با نرمی بیشتری می‌تواند در جاده‌های خشن عمل کند.

    مسیر تست ما ناهمواری‌های زیادی داشت و حتی دست‌انداز‌های کوچک نیز باعث می‌شدند لرزش‌هایی به کابین وارد شود. در چنین کلاس فشرده و رقابتی‌ای وجود نقص‌هایی هرچند اندک کاملاً به چشم می‌آید و با توجه به قیمت قابل‌توجه این خودرو، خریداران قطعاً خواهان بهترین‌ها خواهند بود.

    احتمالاً از شنیدن اینکه آئودی هیجان‌انگیزترین سواری را ندارد هم سورپرایز نخواهید شد. فرمان بسیار کرخت بوده و این امر به همراه کنترل ضعیف حرکات بدنه باعث می‌شود شما فکر نشستن پشت فرمان را از ذهن بیرون کرده و به دنبال راننده شخصی باشید؛ و البته که کابین فضایی خیال‌انگیز برای گذران وقت است. بخش داخلی شاید کمی بیش از حد شبیه A6 ارزان‌تر است، اما در کل یکی از بهترین فضا‌ها را دارد.

    در کابین تکنولوژی‌های زیادی وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به سه صفحه‌نمایش، بسته ایمنی کامل و پکیج راننده 2995 پوندی و صفحات نمایش برای صندلی‌های عقب اشاره کرد. برای راحتی بیشتر می‌توان آفتاب‌گیر‌های برقی و سقف پانورامیک را نیز سفارش داد.

    فضای پای عقب فراتر از نیاز‌ها بوده و درست مشابه رقبای طویل آئودی است. کیفیت کابین نیز در حد انتظارات از چنین سدان‌هایی است؛ اما اگر می‌خواستیم چیزی را تغییر دهیم آن چیز حذف تمامی پلاستیک‌های مشکی براق روی داشبورد بود، زیرا با اندکی تماس یا گرد و غبار هم کثیف می‌شوند.

    شما می‌توانید اکثر عملکرد‌های A8 را از بیرون خودرو کنترل کنید. خریداران با استفاده از برنامه مای آئودی می‌توانند میزان باتری و شعاع حرکتی را کنترل کرده و فرایند شارژ را از راه دور انجام دهند.

    همچنین می‌توان سیستم تهویه مطبوع و حتی صندلی‌های گرم شونده را به همراه فرمان، آینه‌ها و… کنترل کرد.

    قوای محرکه پلاگین هیبریدی باعث شده آئودی A8 گزینه‌ای برای مالکانی باشد که به دنبال راننده شخصی هستند. البته این تازه‌وارد در برخی بخش‌ها پشت سر رقبای صاحب‌نام خود قرار می‌گیرد که از جمله این بخش‌ها می‌توان به کیفیت سواری اشاره کرد. این خودرو در کل عملکرد خوبی دارد، اما به پای سنگ محک‌های کلاس نمی‌رسد.

    مشخصات آئودی A8 L 60 TFSI e کواترو اسپورت

    قیمت: 88195 پوند
    پیشرانه: 6 سیلندر 3 لیتری بنزینی هیبریدی
    قدرت/گشتاور: 443 اسب بخار/700 نیوتون متر
    گیربکس: 8 سرعته اتوماتیک، چهار چرخ محرک
    شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت: 4.9 ثانیه
    حداکثر سرعت: 250 کیلومتر در ساعت
    مصرف سوخت: 2.7 لیتر در هر صد کیلومتر

    برچسب ها
    کرمان موتوراکستریم
    مطالب مرتبط
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • خودرو امروز ۷۰۳
        • خودرو امروز ۷۰۲
        • خودرو امروز ۷۰۱
        • خودرو امروز ۷۰۰
        • خودرو امروز ۶۹۹
        • خودرو امروز ۶۹۸
        • خودرو امروز ۶۹۷
        • خودرو امروز ۶۹۶
        • خودرو امروز ۶۹۵
        آخرین بروزرسانی ۳ روز پیش
        آرشیو