به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از فارس، سرهنگ کارآگاه بهروز رهبریان معاون مبارزه با سرقت وسایل نقلیه پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به شکل گیری پرونده ای درباره سرقت خودرو به بهانه آزمایش خودرو به شهروندان توصیه هایی ارائه کرد.
وی ادامه داد: «متأسفانه در پرونده اخیر دیده شده فروشندگان خودرو به واسطه چرب زبانی متهم که خود را به عنوان خریدار جا زده است کلید را در اختیار این فرد قرار داده اند تا خودرو را در حرکت امتحان کنند که این امر موجبات سرقت خودرو را توسط فروشنده فراهم کرده است.»
وی افزود: «مالکان و فروشندگان به هیچ عنوان خودرو را بدون حضور خود در اختیار خریدار ناشناس قرار دهند و به هیچ عنوان نباید با این فرض که امکان دارد خریدار ناراحت شود اقدام به این کار کنند.»
سرهنگ کارآگاه بهروز رهبریان گفت: «مالک خودرو باید قبل از خریدار سوار شده و بعد از وی از خودرو پیاده شود و در ادامه حتماً، مالک از خاموش بودن خودرو اطمینان حاصل کرده و کلید خودرو را از خریدار تحویل بگیرد.»
فروشندگان بدون حضور خود خودرو را در اختیار خریدار قرار ندهند
سرقت خودرو به بهانه آزمایش فنی
: معاون مبارزه با سرقت وسایل نقلیه پلیس آگاهی تهران گفت: «فروشندگان بدون حضور خود خودرو را در اختیار خریدار قرار ندهند.»
ارسال نظر
پس از بررسی تحریریه منتشر میشود.