معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ:

آمادگی پلیس برای اجرای محدودیت‌های روز طبیعت

معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ گفت: نیرو‌های پلیس اجازه ورود شهروندان به پارک‌ها را نمی‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به استقرار عوامل پلیس مقابل پارک‌ها از صبح امروز، اظهار کرد: در اجرای مصوبات ستادملی مقابله با کرونا مبنی بر اینکه شهروندان در روز طبیعت اجازه ورود به پارک‌ها و تفرجگاه‌ها را ندارند، همکاران ما از ساعت ٤ صبح امروز در تمامی معابر سطح شهر تهران مستقر هستند.

وی ادامه داد: نیرو‌های پلیس با اجرای طرح‌های از پیش تعیین شده به وظیفه خودِ عمل کرده و اجازه ورود شهروندان به پارک‌ها را نمی‌دهند.

سرهنگ بهرام آبادی بیان کرد: خواهشمندیم که مردم در این زمینه با پلیس همکاری لازم را داشته باشند که انشالله با مشکلی مواجه نشویم.

مردم همکاری داشته باشند

برچسب‌ها

ارسال نظر

پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود.